Σάββατο 2 Δεκέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Πασχάλης Τσιάπης
Πασχάλης Τσιάπης
Φωτ.

Πέρασε ένας χρόνος από τότε που «έφυγες» ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΥΠΑ. Το κενό που άφησες στην οικογένειά σου και στους συντρόφους σου στην Αχτίδα Χρηματοπιστωτικού είναι δυσαναπλήρωτο.

Ωστόσο, συνεχίζουμε τον αγώνα σου με ψηλά το κεφάλι. Παλεύουμε για έναν καλύτερο κόσμο, έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Εναν κόσμο σοσιαλιστικό.

Εχουμε οδηγό το ΚΚΕ, το οποίο υπεράσπιζες για τρεις δεκαετίες, ως εκείνο το απόγευμα της Παρασκευής, που σε «πρόδωσε» η καρδιά σου, καρδιά δοσμένη στον αγώνα της εργατικής τάξης, για έναν καλύτερο κόσμο.

Στη μνήμη σου προσφέρουμε 50 ευρώ στην Αχτίδα Χρηματοπιστωτικού Συστήματος της ΚΟ Αθήνας και 50 ευρώ στις μαθητικές οργανώσεις της ΚΝΕ του Πειραιά.

Η σύζυγός σου Γιάννα

Ο γιος σου Μηνάς

  • Στη μνήμη του Αντώνη Αντύπα οι φίλοι και σύντροφοί του Γ. Π. και Θ. Λ. προσφέρουν 100 ευρώ στην Αχτίδα Χρηματοπιστωτικού Συστήματος της ΚΟ Αθήνας.
  • Στη μνήμη του Αντώνη Αντύπα προσφέρω μέσω της Αχτίδας του Χρηματοπιστωτικού Συστήματος της ΚΟΑ 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος.

Σύντροφε Αντώνη, στο συνέδριο της ΟΤΟΕ ήσουν μαζί μας. Συνεχίζουμε.

Αλεξάνδρα.

  • Αντώνη, μας λείπεις ένα χρόνο, σε βρίσκαμε να αγωνίζεσαι σε όλες τις κινητοποιήσεις των τραπεζοϋπαλλήλων και όχι μόνον, για τα δίκαια αιτήματά μας για ένα καλύτερο αύριο για τον εργαζόμενο, με ήθος, αγωνιστικότητα και αγάπη.

Θα σε θυμόμαστε για πάντα και δεν ξεχνάμε τα όσα μας έλεγες.

Σε ευχαριστούμε πολύ!

Στη μνήμη σου προσφέρω 50 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Τραπέζης Ελλάδος.

Ο συνάδελφός σου

Λουκάς Παν. Καραθάνος

* * *

Φωτ.

Συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που έφυγε από τη ζωή ο σύντροφος και φίλος ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, στέλεχος της Ν/Δ Αχαΐας.

Παναγιώτης Μανίκης
Παναγιώτης Μανίκης
Στη μνήμη του προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ «Αγ. Βαρβάρας» 100 ευρώ.

Κ. Π.

* * *

Φωτ.

Πέρασαν 6 μήνες από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο ασυμβίβαστος, αγαπητός και πολύ πιστός και γνήσιος κομμουνιστής ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΙΑΛΙΑΣ.

Ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης, προσφέρουμε στη μνήμη του 70 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Βύρωνα.

Οι σύντροφοί του Σταμάτης, Δημήτρης, Διονύσης, Γιώργος και Αικατερίνη.

* * *

Φωτ. 2

Την 1η Δεκέμβρη συμπληρώθηκαν 4 χρόνια από το θάνατο του αγαπημένου συζύγου μου ΠΑΣΧΑΛΗ ΤΣΙΑΠΗ, γραμματέα της ΚΟΒ «Αγ. Νικόλαου» Ανω Λιοσίων, ο οποίος γεννήθηκε το 1944 στην Κορνοφωλιά Εβρου.

Στη μνήμη του και στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΤΖΑΒΕΛΛΑ, ο οποίος πέθανε πρόσφατα, προέδρου της Επιτροπής Ετεροδημοτών Ηλίας, προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση 45 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ανω Λιοσίων.

Αντιγόνη Τσιάπη

* * *

Ο Γεώργιος Μπακόπουλος πρόεδρος του Παραρτήματος Παγκρατίου της ΠΕΑΕΑ, πρόσφερε για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Παγκρατίου, 100 ευρώ στη μνήμη του κουνιάδου του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Δήμου ΡΑΠΤΗ, δικηγόρου από τις Καρούτες Φωκίδας και της κουνιάδας του ΕΥΘΥΜΙΑΣ.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΝΙΚΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης από την Καταβόθρα Λακωνίας και της γυναίκας του ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ η ανιψιά τους Διαμάντω Γκίνη πρόσφερε 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Παγκρατίου, για την οικονομική εξόρμηση.


Λευτέρης Παναγιωτακόπουλος
Λευτέρης Παναγιωτακόπουλος

Αντώνης Αντύπας
Αντώνης Αντύπας

Μπάμπης Γιαλιάς
Μπάμπης Γιαλιάς

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ(2022-12-02 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ(2019-12-06 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ(2016-01-21 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ(2014-12-03 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ(2013-01-17 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ(2005-12-08 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ