Τρίτη 11 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Βόρειοι και Νότιοι

Η Ελλάδα αντιμετωπίζεται ως χώρα ενός συνολικού προορισμού από τους ξένους τουρίστες που είναι η Ευρώπη. Αυτά υποστηρίζει επίμονα από τις πρώτες μέρες των ΝΑΤΟικών βομβαρδισμών ο υπουργός Ανάπτυξης Ε. Βενιζέλος επιχειρώντας να κρατήσει χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά τις διαφαινόμενες επιπτώσεις στον τουρισμό.

Τις τελευταίες μέρες, όμως, που έχει αρχίσει να στρώνεται το έδαφος ώστε η κυβέρνηση να εκπροσωπήσει αποτελεσματικά τους επιχειρηματίες στα παζάρια για τη μοιρασιά της πίτας των αποζημιώσεων για επιχειρηματικές απώλειες, τα γύρισε ο υπουργός. Τώρα το λέει ως εξής: πράγματι υπάρχει πρόβλημα σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας, όπου σημειώνονται απώλειες ως προς την έλευση τουριστών που έρχονται οδικώς, όμως οι απώλειες αυτές θα αντισταθμιστούν από την αύξηση στα νησιά του Αιγαίου και τη νότια χώρα.

Κατά τον υπουργό, δηλαδή, στην προκειμένη περίπτωση οι ίδιοι τουρίστες που αντιμετωπίζουν την Ελλάδα σαν μέρος του ευρύτερου προορισμού που λέγεται Ευρώπη, σε ό,τι αφορά το εσωτερικό της Ελλάδας... ξεχωρίζουν τους προορισμούς σε βόρειους και νότιους!!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ