Τρίτη 11 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Αχός βαρύς...

ΟΙ ΜΕΝ ΝΑΤΟικοί βομβαρδίζουν τους Κινέζους και οι δικοί μας εδώ με τη σειρά τους κάνουν τους "Κινέζους" με πρώτο και καλύτερο τον "Αρχι-Κινέζο", ο οποίος κάνει ότι δεν κατάλαβε τίποτε!

Διότι ό,τι και να μας λέει, το γεγονός του βομβαρδισμού της πρεσβείας δεν ήταν απλά "λυπηρό" ή "δε βοηθά" στην πραγματοποίηση της συμφωνίας των "Οκτώ". Το γεγονός είναι προκλητικό, εξοργιστικό και πάνω από όλα αποκαλυπτικό για το τι σημαίνει ΝΑΤΟ.

Στο μεταξύ, με το χτεσινό χτύπημα, τα υποτιθέμενα λάθη του ΝΑΤΟ έφτασαν αισίως τα 13! Μάλλον πολλά για να είναι τυχαία, δε βρίσκετε; Είναι φανερό ότι καρφί δεν τους καίγεται για το ποιοι χτυπιούνται και αυτοί θα κάνουν ό,τι θεωρούν δουλιά τους με οποιοδήποτε τίμημα.

Αραγε, τι θα κάνει η ελληνική κυβέρνηση όταν θα βομβαρδιστεί και η ελληνική πρεσβεία; Γιατί έτσι που πάμε ούτε κι αυτό θα το αποφύγουμε. Μήπως θα στείλει υπόμνημα στο αμερικανικό Πεντάγωνο "να είναι λίγο πιο προσεκτικό";

ΤΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ δαπανώνται για διαφήμιση της κυβέρνησης ενόψει ευρωεκλογών και όχι για έργα που θα κάνουν καλό στον τόπο, διαμαρτυρόταν χτες ο Κώστας Καραμανλής. Μα δεν καταλαβαίνει ότι για τους κυβερνώντες το "μεγαλύτερο καλό" που μπορούν να κάνουν στον τόπο είναι να διατηρήσουν την κυβέρνησή τους; Ετσι το αντιλαμβάνονται το πράγμα.

Και να φανταστείτε ότι δεν έχουμε δει τίποτε ακόμα. Διότι μόλις μπουν στην τελική ευθεία, θα λειτουργήσουν όλοι οι... εκλογικοί μηχανισμοί τους, όπως ΔΕΚΟ, δημόσιες επιχειρήσεις, ΕΤ-1 και ΝΕΤ και άλλες τέτοιες "αδέσμευτες" επιχειρήσεις του δημοσίου, όπως τις αποκαλούν, κατά τα νέα ήθη και μετά τη μετατροπή τους σε ΑΕ.

ΚΑΙ μέσα σ' όλο αυτό το χαμό να 'χουμε και την Κλωντίν από το Διεθνές να νυμφεύεται τον Παναγιώτη Παλαβό και τον Γιώργο Φλωράτο από το Εργατικό να τρέχει κι αυτός με την καλή του για παντρειές... Κι ύστερα σου λέει "αχός βαρύς ακούγεται πολλά ντουφέκια πέφτουν...".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ