Σάββατο 27 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πάλι, τα ψευτοδιλήμματα

Μετά τον ΣΕΒ και την προτροπή του να βάλουν όλοι τα "κεφάλια μέσα", γιατί δεν μπορεί η υπόθεση Οτσαλάν να δημιουργήσει κλίμα πολιτικής αποσταθεροποίησης και να διακυβεύσει την πορεία της χώρας προς την ΟΝΕ, ήρθε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Χ. Πολυζωγόπουλος, με συνέντευξή του στην "Αθηναϊκή", να συνταχθεί πλήρως μαζί του και να πει: "Ενα ατυχές γεγονός (σ.σ. σα δεν ντρέπεται!) δεν μπορεί να διαλύσει τη χώρα. Οι στόχοι είναι γνωστοί: Ισχυροποίηση της θέσης μας στην ευρύτερη περιοχή, ένταξη στην ΟΝΕ και ενίσχυση της άμυνάς μας (...), γιατί φτύσαμε αίμα να φτάσουμε στα πρόθυρα της ΟΝΕ"..!

"Αίμα", βέβαια, δεν έφτυσε ο Πολυζωγόπουλος και η παρέα του - αυτοί είναι γνωστό ότι καλοπερνάνε - αλίμονο από τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί ο εν λόγω κύριος, ο οποίος μετά από όλα αυτά έχει και το θράσος να κινδυνολογεί ότι αν δεν πάει καλά το ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές, αυτό "θα είναι αρνητικό για τους πολίτες γιατί θα επικρατήσουν οι συντηρητικές κοινωνικές πολιτικές"!!!

Δηλαδή, τι χειρότερο θα μπορούσαν θα κάνουν για τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους οι "συντηρητικές κοινωνικές πολιτικές", κύριε Πολυζωγόπουλε από αυτά που κάνουν οι "εκσυγχρονιστικές πολιτικές" της κυβέρνησης Σημίτη;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ