Τετάρτη 11 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Επιχείρηση εντυπώσεων στην ΕΛ.ΑΣ

Με θεαματικές ενέργειες επιχειρεί το υπουργείο Δημόσιας Τάξης να διασκεδάσει τη δυσαρέσκεια που προκαλεί στην κοινωνία η αδυναμία των υπηρεσιών της Ασφάλειας να αναχαιτίσουν την εγκληματικότητα. Μετά από συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν στο υπουργείο και στα επιτελεία της Αστυνομίας, ο νέος αρχηγός Ι. Γεωργακόπουλος ανακοίνωσε χτες ότι αποφασίστηκε η αντικατάσταση όλων των αστυνομικών που υπηρετούν στα Τμήματα Λεσχών, Ηθών και Οπλων, συμπεριλαμβανομένων και των προϊσταμένων των υπηρεσιών αυτών. Πρόκειται για τους αξιωματικούς Φ. Παπανδρέου, Ι. Τριανταφυλλάκη και Α. Ρήγα, οι οποίοι τοποθετήθηκαν σε άλλες θέσεις, έχοντας το στίγμα του αποτυχημένου, αφού ο ίδιος ο αρχηγός είπε ότι η αντικατάσταση του προσωπικού γίνεται επειδή η απόδοσή του δεν ήταν ικανοποιητική.

Σημειώνεται ότι και κατά το παρελθόν η ηγεσία της Αστυνομίας είχε προχωρήσει στο ξήλωμα ολόκληρου του Τμήματος Λεσχών, χωρίς να αντιμετωπιστεί ο παράνομος ηλεκτρονικός τζόγος. Αντίθετα, το κράτος αναγκάστηκε να προχωρήσει στη νομιμοποίησή του...

Ο αρχηγός εξήγγειλε επίσης ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα ενισχυθούν οι υπηρεσίες του Λεκανοπεδίου με 800 νέους αστυφύλακες, εκ των οποίων οι 500 θα διατεθούν για περιπολίες σε κεντρικές περιοχές της πρωτεύουσας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ