Τετάρτη 29 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Πανελλήνια Ενωση Κρουστών

Η άνοδος του καλλιτεχνικού επιπέδου των μουσικών κρουστών οργάνων, η διάδοση και προβολή του έργου των συνθετών έργων για κρουστά όργανα, καθώς και η προβολή και διάδοση της μουσικής για κρουστά είναι οι κύριοι σκοποί της νεοϊδρυθείσας Πανελλήνιας Ενωσης Κρουστών (ΠΕΚ), που στεγάζεται στα γραφεία της Ενωσης Ελλήνων Μουσουργών (Μητροπόλεως 38).

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της Ενωσης, που μέχρι στιγμής έχει 42 μέλη, είναι και η έκδοση ενημερωτικών και επιμορφωτικών εντύπων, η διοργάνωση συναυλιών με έργα για κρουστά και όχι μόνο, η διοργάνωση σεμιναρίων και διδακτικών προγραμμάτων, η με κάθε τρόπο διευκόλυνση των μελών στην άνοδο του καλλιτεχνικού τους επιπέδου ακόμη και με μέσα της πληροφορικής, όπως το Ιντερνετ και το διεθνές δίκτυο κρουστών.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΚ εξελέγησαν οι: Δ. Μαρινάκης (τυμπανιστής ΚΟΑ και καθηγητής Ωδείου Αθηνών), Α. Χριστίδης (τυμπανιστής και βασικός κρουστός της ΚΟΑ), Α. Καψετάκη (κρουστός της ΚΟΑ), Χ. Ταλιαδούρος (τυμπανίστας της Συμφωνικής Βόλου), Ε. Συμινελάκη (σπουδάστρια στα κρουστά), Γ. Κουτσογιαννόπουλος (σπουδαστής στα κρουστά).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ