Τρίτη 28 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ
Με νέο κόμβο στο Ιντερνετ

Ξεκίνησε από χτες με ανανεωμένες σελίδες και πιο πλούσιο περιεχόμενο

Νέες δυνατότητες στην επικοινωνία και τη γνωριμία των πολιτών με τις θέσεις και την πολιτική του ΚΚΕ, ανοίγονται από χτες. Οπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, ξεκινάει η λειτουργία του νέου κόμβου του Κόμματος, στο Διεθνές Διαδίκτυο, Ιντερνετ.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

"Αρχισε να λειτουργεί και επίσημα από χτες, Δευτέρα 27 απρίλη 1998, ο νέος κόμβος του ΚΚΕ στον Παγκόσμιο Ιστό (World Wide Web) με πλήρως ανανεωμένες σελίδες, πιο πλούσιες σε περιεχόμενο και πιο καλαίσθητες από πλευράς εμφάνισης. Η διεύθυνση των σελίδων του ΚΚΕ στο Web είναι http://www.kke.gr.

Ηδη εκατοντάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο έχουν επισκεφθεί τις νέες σελίδες και αρκετοί έχουν εκφράσει τις θετικές εντυπώσεις τους, με μηνύματα e - mail (ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) που έστειλαν στη διεύθυνση του ΚΚΕ: mailbox

  • kke.gr.

Το ΚΚΕ επιδιώκει μέσω του νέου κόμβου στο Ιντερνετ να προσφέρει σε όλους τους Ελληνες όπου Γης, μια ακόμη πηγή πληροφόρησης από πρώτο χέρι για τις θέσεις, τις επεξεργασίες και τη δραστηριότητά του. Ταυτόχρονα, με την πληθώρα των σελίδων Web που διαθέτει στην αγγλική και στη ρωσική γλώσσα, δίνει την ίδια δυνατότητα σε εκατομμύρια άλλους ανθρώπους, διαφόρων εθνικοτήτων.

Ο κόμβος του ΚΚΕ στο Ιντερνετ θα ενημερώνεται τακτικά με νέα στοιχεία και πληροφορίες τόσο στα ελληνικά, όσο και στα αγγλικά και στα ρώσικα".

Ως χτες το βράδυ, οι σελίδες του ΚΚΕ είχαν δεχτεί πολλές επισκέψεις από την Ελλάδα, την Κύπρο και τις χώρες όπου υπάρχουν πολλοί Ελληνες μετανάστες και φοιτητές (όπως οι ΗΠΑ και η Βρετανία) αλλά και από χώρες όπως η Νορβηγία, η ΟΔ Γιουγκοσλαβίας, η Μάλτα, το Μπαχρέιν!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ