Τρίτη 28 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κωμωδίες

ΚΑΙ Η ...ΚΩΜΩΔΙΑ συνεχίζεται στην "Ολυμπιακή Αεροπορία", όπου η διοίκηση δε θέλει - λέει - πλην, όμως, θα εξαναγκαστεί σε συρρίκνωση των δραστηριοτήτων της εταιρίας, επιρρίπτοντας, μάλιστα, ευθύνες στους εργαζόμενους...

***

Από δω το φέρνουνε, από εκεί το φέρνουνε, πάλι προς τη διάλυση το πάνε. Η κυβέρνηση βέβαια, για την ώρα, κάνει πως δεν ακούει και δε βλέπει, προκειμένου να 'ρθει ένα ωραίο πρωί και να πει ...δυστυχώς επτωχεύσαμεν και ...καλημέρα κυρία "Λουφτχάνσα".

***

Αλλά - το έχουμε ξαναπεί τόσες φορές - δεν πρόκειται να τους πιστέψει κανένας. Ολοι, τους έχουν πια καταλάβει...

***

ΣΑΣ ΕΛΕΙΨΑΝ καθόλου ο Πάγκαλος με τον Γιωργάκη Παπανδρέου; Το λέμε γιατί είναι στο Λουξεμβούργο τα παιδιά, για να πετύχουν καμιά εθνική νίκη, αφού έχουν πολύ καιρό να κάνουν κάτι τέτοιο...

***

Η γνωστή ιστορία με την είσοδο η όχι της Τουρκίας πάλι. Θα πάρουν τα χαρτιά και τα μολύβια, προκειμένου να είναι ...καλή η δήλωση των "15" και να δικαιώνει τις εθνικές θέσεις της Ελλάδας, η οποία, όμως, συνήθως δικαιώνει, ταυτοχρόνως, και τις θέσεις της Τουρκίας.

***

Φυσικά, τις αμερικανικές παρεμβάσεις, που γίνονται τελευταίως στο Κυπριακό, δεν τις βλέπουν και δεν πολυασχολούνται, αλλά προτιμούν να συνεδριάζουν στο Λουξεμβούργο. Διότι με τους Αμερικάνους δεν έχει διατυπώσεις και διαγγέλματα. Εχει ...εξωτερική πολιτική. Κι εκεί δε νικάνε εξ ορισμού.

***

Πάντως, αν το δουν λίγο πιο σοβαρά το πράγμα με την είσοδο της Τουρκίας στην ΕΕ και κάπως πιο επιθετικά (δηλαδή να ζημιώσουν τη γειτονική χώρα), πρέπει να επιδιώξουν την είσοδό της στην ΕΕ!

***

Το ένα δέκατο από όσα έχουμε πάθει εμείς εκεί μέσα να της συμβεί, θα θεωρηθεί πραγματικά μεγάλο πλήγμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ