Παρασκευή 20 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΕ
Οχι σε νέες χαριστικές ρυθμίσεις

Συζητήθηκαν χθες στην Ολομέλεια της Βουλής οι τροπολογίες του "αναπτυξιακού" νόμου

Οι τροπολογίες του νομοσχεδίου για την επιδότηση των επιχειρηματικών επενδύσεων, συζητήθηκαν χθες στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη διάρκεια της έκτης και τελευταίας συνεδρίασης που διατέθηκε για το συγκεκριμένο νομοθέτημα.

Οχι σε νέες χαριστικές ρυθμίσεις χρεών στις μεγάλες ΠΑΕ του ποδοσφαίρου, είπε χθες το ΚΚΕ, κατά τη διάρκεια συζήτησης τροπολογίας που κατέθεσαν βουλευτές της ΝΔ ,του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΝ από το νομό Λάρισας, προκειμένου να υπάρξει νέος κύκλος ρυθμίσεων χρεών για μικρές ΠΑΕ.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Στρατής Κόρακας,ξεκαθάρισε ότι το ΚΚΕ, δεν είναι αντίθετο στη ρύθμιση για τις μικρές ΠΑΕ που δεν είχαν τη δυνατότητα να καταβάλουν στο παρελθόν τα ανάλογα χρήματα, όμως δεν είναι δυνατόν να ψηφίσει την τροπολογία αν δεν αποκλειστεί το ενδεχόμενο να εκμεταλλευτούν τη ρύθμιση οι μεγάλες ΠΑΕ, για τις οποίες έχουν γίνει πολλές χαριστικές ρυθμίσεις ως τα σήμερα.

Επίσης, χθες πραγματοποιήθηκε ονομαστική ψηφοφορία για το άρθρο του "αναπτυξιακού" νόμου σχετικά με τη ρύθμιση των ανατοκισμών των δανείων των τραπεζών, τα λεγόμενα "πανωτόκια". Υπέρ του άρθρου ψήφισαν 138 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, 105 το καταψήφισαν και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Κηπουρός, ψήφισε "παρών"


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ