Σάββατο 7 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τραγωδία σε πρατήριο του Πολεμικού Ναυτικού

Ενας νέος άνδρας κάηκε σε πυρκαγιά που ξέσπασε χτες βράδυ

Ενας άνθρωπος έχασε τη ζωή του χτες κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς σε πρατήριο του Πολεμικού Ναυτικού, στην Ιερά Οδό 102Α.

Ηταν 8.18 το βράδυ όταν οι υπάλληλοι του πρατηρίου, που βρίσκονταν μέσα, άκουσαν μια έκρηξη και αμέσως είδαν καπνούς από το βάθος. Εκείνη την ώρα στο πρατήριο δεν υπήρχαν πελάτες, παρά μόνο το πολιτικό προσωπικό και αρκετοί ναύτες. Η φωτιά που είχε ξεσπάσει στο χώρο ενδυμάτων επεκτάθηκε πολύ γρήγορα. Καταστράφηκε το κυρίως κτίριο, ενώ χάρη στις προσπάθειες 50 πυροσβεστών που έσπευσαν στον τόπο της πυρκαγιάς με 20 οχήματα, η φωτιά έσβησε μετά από μία ώρα περίπου. Αμέσως άρχισαν οι έρευνες, καθώς υπήρχαν πληροφορίες για έναν εγκλωβισμένο, για να αποκαλυφθεί τελικά η τραγωδία. Στο χώρο της καφετερίας, κοντά στην είσοδο, βρέθηκε απανθρακωμένο το πτώμα ενός νέου άνδρα. Οι έρευνες όμως συνεχίζονταν μέχρι αργά το βράδυ, καθώς οι πληροφορίες έφεραν τον εγκλωβισμένο σε διαφορετικό σημείο και γι' αυτό υπήρχαν φόβοι και για άλλο θύμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το πτώμα του άτυχου άνδρα δεν ανήκε σε κάποιον από τους προμηθευτές του πρατηρίου.

Τραυματίστηκε επίσης ελαφρά ένας ναύτης που μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Αποχώρησε από το νοσοκομείο αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Το πρατήριο ονομάζεται "Προμηθευτικός Οργανισμός του Πολεμικού Ναυτικού" και βρίσκεται δίπλα ακριβώς στον "Κεντρικό Σταθμό Αυτοκινήτων Ναυτικού" (ΚΣΕΑΝ).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ