Σάββατο 7 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών

8 Μάρτη - Μέρα της Γυναίκας

Το ΚΣ της ΠΕΕΠΠ και η Επιτροπή Γυναικών διοργανώνουν εκδήλωση για την Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας (8 του Μάρτη), που θα γίνει αύριο Κυριακή 8 - 3 - 98 στις 4 μμ,στην αίθουσα Οικοδόμων, πλατεία Κάνιγγος και Βερανζέρου, 1ος και 2ος όροφος. Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα συμμετέχει ο Σύνδεσμος Διάδοσης Δημοτικών Χορών και Τραγουδιών, υπό την καθοδήγηση της Ευαγγελίας Λύτρα. Θα επακολουθήσει γλέντι.

Για το Μπλόκο της Καλογρέζας

Το Παράρτημα ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ της ΠΕΑΕΑ και η Συνοικιακή Επιτροπή Καλογρέζας τιμούν αύριο Κυριακή 8 - 3 - 98,τους 22 εκτελεσμένους πατριώτες στις 14 - 3 - 1944 από τους Γερμανούς κατακτητές, στο μπλόκο της Καλογρέζας. Πορεία θα ξεκινήσει στις 9.30 π.μ. από την πλατεία Αναπήρων. Στη συνέχεια θα τελεστεί μνημόσυνο στην εκκλησία Ζωοδόχου Πηγής και θ' ακολουθήσει εκδήλωση στο χώρο του μνημείου, με κατάθεση στεφανιών.

Απότιση φόρου τιμής στους 4 ΕΠΟΝίτες
  • Η Πανελλήνια Ενωση Αγωνιστών και φίλων της ΕΠΟΝ,συγκρατούμενοι και φίλοι των 4 ΕΠΟΝιτών Μαρίας Ρέπα, Γεωργίας Πολυγένους, Δημήτρη Καμουτσή, Τάκη Τζούτη,που εκτελέστηκαν στο Γουδί στις 9 - 3 - 1949, θα συναντηθούν στο Α Νεκροταφείο (είσοδος) τη Δευτέρα 9 - 3 - 98 στις 4.30 μμ για να αποτίσουν φόρο τιμής στη μνήμη τους.
Συνεστιάσεις Συνεστιάσεις προγραμματίζουν τα Παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ:
- ΚΥΨΕΛΗΣσήμερα στις 9 μμ,στο κέντρο "Αμπελόφυλλο" (Σαμοθράκης 3 & Λ. Καραγιάννη, τηλ.: 8678.862).

- ΖΩΓΡΑΦΟΥσήμερα στις 8.30 μμ,στην αίθουσα εργατών του Δήμου (τέρμα Κουσίδου, παλαιού Ζωγράφου).

Συνελεύσεις

Τις Γενικές Απολογιστικές τους Συνελεύσεις πραγματοποιούν αύριο Κυριακή 8 - 3 - 98 τα παρακάτω Παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ:

- ΠΛΑΚΑΣ στις 11 π.μ. στην αίθουσα ΠΑΡΘΕΝΩΝ του Πολιτιστικού Συλλόγου που βρίσκεται στην πλατεία Φιλομούσου Εταιρείας.

- ΥΜΗΤΤΟΥ στις 11 π.μ. στη μεγάλη αίθουσα του Δημαρχείου Υμηττού. Καλούνται τα μέλη του Παρ/τος να προσέλθουν έγκαιρα στο χώρο της Συνέλευσης.

- ΠΑΤΗΣΙΩΝ - ΡΙΖΟΥΠΟΛΗΣ στις 10 π.μ.,στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων (5ο Διαμέρισμα, Ταϋγέτου 60, Γκράβα).
- ΓΚΥΖΗ στις 10 π.μ.,στη συνέχεια θα γίνει και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στα γραφεία του (Νικηφόρου Λύτρα 26, πίσω από τον Αγ. Ελευθέριο).

-

ΚΗΦΙΣΙΑΣ στις 10.30 π.μ.,στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου. Καλούνται όλα τα μέλη να πάρουν μέρος για να υπάρξει απαρτία.
- ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΣ στις 10 π.μ.,στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου Γαβαλούς. Καλούνται μέλη και φίλοι της Αντίστασης να παραβρεθούν. Θα ακολουθήσει γιορταστικό πρόγραμμα αφιερωμένο στα 55 χρόνια της ΕΠΟΝ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ