Τετάρτη 4 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΥΓΕΙΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ
"Αργή βελτίωση... "

Δήλωση του επίτιμου Προέδρου του ΚΚΕ Χαρίλαου Φλωράκη

Βελτίωση παρουσιάζει τις τελευταίες δύο μέρες η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Σεραφείμ. Ωστόσο, οι γιατροί είναι επιφυλακτικοί, καθώς η υγεία του εξακολουθεί να είναι κρίσιμη.

Σύμφωνα με το χτεσινό ιατρικό δελτίο, "η υγεία του Αρχιεπισκόπου εμφανίζει αργή, αλλά σταθερή βελτίωση, ανταποκρινόμενος στη φαρμακευτική αγωγή. Θα παραμείνει στο "Λαϊκό" μέχρι συμπληρώσεως της θεραπείας και προς παρακολούθηση τυχόν επιπλοκών".

Σημειώνεται ότι αργά το βράδυ του Σαββάτου, εντοπίστηκε το μικρόβιο που προκάλεσε τη λοίμωξη στον κ. Σεραφείμ. Οι γιατροί άλλαξαν το κοκτέιλ φαρμάκων που του χορηγούσαν.

Τον Αρχιεπίσκοπο Σεραφείμ επισκέφθηκε χτες, μεταξύ άλλων, ο επίτιμος Πρόεδρος του ΚΚΕ Χ. Φλωράκης.Εξερχόμενος του νοσοκομείου ο Χ. Φλωράκης δήλωσε: "Βεβαίως τον είδα, θυμηθήκαμε τα παλιά, συζητήσαμε φυσικά λίγα λεπτά γιατί είμαστε και κοντοπατριώτες - στο ίδιο σχολείο πηγαίναμε. Ηταν ευχάριστα, αλλά εκείνο που θέλω να πω είναι το εξής: μου έκανε ειλικρινά εντύπωση - δε με παραξένεψε βέβαια, διότι ξέρω και την καταγωγή του, από τους ξωμάχους του κάμπου - η αποφασιστικότητά του και το κουράγιο του να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία που έχει σχέση με την υγεία του. Ηταν ευχάριστη η συζήτηση και έδειχνε έναν άνθρωπο με φοβερή αποφασιστικότητα".


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ