Παρασκευή 21 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ημερίδα για Σένγκεν και ηλεκτρονικό φακέλωμα

"Η Σένγκεν, το ηλεκτρονικό φακέλωμα και η εργατική τάξη" είναι το θέμα ημερίδας που οργανώνει η Επιτροπή για τη μη εφαρμογή της Συμφωνίας Σένγκεν, την Τρίτη 25.11.97 ώρα 6.00 μμ, στο Αμφιθέατρο της ΓΣΕΕ (Πατησίων 89).

Στην ημερίδα έχουν προσκληθεί τα κόμματα, συνδικαλιστικές και άλλες μαζικές οργανώσεις, πανεπιστημιακοί, προσωπικότητες από το χώρο της επιστήμης και της πολιτικής και άτομα που κατά καιρούς έχουν δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των πολιτών, ενώ καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν.

Οπως αναφέρεται στην πρόσκληση της Επιτροπής, σύμφωνα με τις αποφάσεις των κοινοτικών οργάνων, θα ξεκινήσει άμεσα και στη χώρα μας η εφαρμογή της Συμφωνίας Σένγκεν, συμφωνία η οποία είναι γνωστή από το ηλεκτρονικό φακέλωμα που επιβάλλει. Ο στόχος της ημερίδας, λοιπόν, είναι η καλύτερη ενημέρωση των εργαζομένων και του λαού μας για το ηλεκτρονικό φακέλωμα και για τη Συμφωνία Σένγκεν, αλλά και η ανταλλαγή απόψεων για τους από δω και πέρα τρόπους αντίδρασής μας, όπως τονίζεται.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ