Τρίτη 21 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΝΕΟ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙ
Καθυστερεί ο ταμιευτήρας

Αγανακτισμένοι είναι οι αγρότες του οικισμού Ν. Αδριάνης της Κοινότητας Νέου Σιδηροχωρίου στο Νομό Ροδόπης λόγω της καθυστέρησης της κατασκευής του έργου του ταμιευτήρα (μικρό φράγμα) σε ποταμό.

Ερώτηση για το θέμα κατέθεσαν στη Βουλή οι βουλευτές του ΚΚΕ Σταύρος Παναγιώτου και Μαρία Μπόσκου προς τον υπουργό Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης. Στο κείμενο της Ερώτησης οι βουλευτές του ΚΚΕ τονίζουν ότι αν και ξεκίνησε η κατασκευή του ταμιευτήρα δεν ολοκληρώθηκε αν και έπρεπε να έχει γίνει εδώ και δύο χρόνια. Οι βουλευτές επισημαίνουν ότι για να ολοκληρωθεί το έργο πρέπει να γίνει εκβάθυνση, κατασκευή αντλιοστασίου και σύνδεση στο παρακείμενο ποτάμι Φιλιούρις. "Οι αγρότες της περιοχής, με τη σημερινή κατάσταση του ταμιευτήρα, δεν εξυπηρετούνται παρά μόνο για πολύ μικρό χρονικό διάστημα και είναι αγανακτισμένοι για την απαράδεκτη καθυστέρηση που παρατηρείται στην κατασκευή του έργου" επισημαίνουν στην Ερώτηση οι βουλευτές.

Οι βουλευτές ρωτούν τον υπουργό τι μέτρα προτίθεται να πάρει και πότε προβλέπεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες εκβάθυνσης του ταμιευτήρα, κατασκευής αντλιοστασίου και σύνδεσης με τον ποταμό Φιλιούρι


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ