Σάββατο 20 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ματιές στους δήμους

Εγκαινιάστηκε πριν λίγες μέρες στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων (Βασ. Σοφίας, πάρκο Ελευθερίας) έκθεση έργων ζωγραφικής της Ρένας Κουρπά.Πρόκειται για δύο ενότητες δουλιάς, οι οποίες αναφέρονται στο βυθό και το διάστημα. Η Ρ. Κουρπά έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα οχτώ ατομικές εκθέσεις, ενώ συμμετείχε σε πολλές ομαδικές παρουσιάσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 30/9.

  • Μέχρι τις 27/9 στην αίθουσα "Κόντογλου" του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50), φιλοξενείται έκθεση ζωγραφικής της Αρτεμις Ποταμιάνου.Πρόκειται για την πρώτη ατομική της έκθεση.
  • Τη Δευτέρα (7μμ), εγκαινιάζεται στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά,η τέταρτη κατά σειρά έκθεση του Εργαστηρίου Ζωγραφικής Γυναικών του Δ Δημοτικού Διαμερίσματος Πειραιά.Παρουσιάζονται 85 συνολικά εικαστικές δημιουργίες, έργα με λάδι, ακουαρέλα, παστέλ, κάρβουνο και μελάνι. Σημειώνουμε ότι η φοίτηση στο εργαστήρι είναι δωρεάν. Υπεύθυνος του εργαστηρίου είναι ο ζωγράφος Παναγιώτης Λάμπου.
  • Στην αίθουσα τελετών και εκθέσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά εγκαινιάζεται στις 11 του Οκτώβρη έκθεση έργων ζωγραφικής της Ελληνοκαναδής ζωγράφου Μάγδας Ρούσση.Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 19/10.
  • Στο Κατράκειο Θέατρο του Δήμου Νίκαιας,εγκαινιάστηκε πριν λίγες μέρες, έκθεση έργων των μαθητών των τμημάτων αγιογραφίας και βιτρό του Πνευματικού Κέντρου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ