Σάββατο 20 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Φωτογραφικά δρώμενα

Τη δουλιά του φωτογράφου Δημήτρη Σοφικίτη παρουσιάζει από τη Δευτέρα (7μμ) η γκαλερί "Ζυγός" (Βασ. Σοφίας 65). Πρόκειται για μία σειρά πανοραμικών φωτογραφιών, τοπίων κυρίως, ιδωμένων με ποιητική διάθεση. Ο Δ. Σοφικίτης γεννήθηκε στον Πειραιά και ασχολείται από πολύ νέος με τη φωτογραφία. Εχει φωτογραφίσει τις ταινίες του Θ. Αγγελόπουλου "Μεγαλέξανδρος", "Μελισσοκόμος", "Το μετέωρο βήμα του πελαργού", "Το βλέμμα του Οδυσσέα".Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 13/10.

  • "Αρχέτυπες εικόνες" ονομάζεται η έκθεση φωτογραφίας του Στράτου Καλαφάτη που εγκαινιάζεται την 1η Οκτωβρίου στην αίθουσα τέχνης FΟΚΑ (Ν. Φωκά 17, Θεσσαλονίκη). Ο δημιουργός κινείται σε ανώνυμους χώρους και καταγράφει τα ασήμαντα, μεταμορφώνοντάς τα σε σημαντικές ιστορίες μιας προσωπικής μυθογραφίας. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 18 του Οκτώβρη.
  • Μαθήματα φωτογραφίας διοργανώνει και φέτος για 12η συνεχή χρονιά, το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ζωγράφου.Απευθύνεται σε άτομα ηλικίας 18 έως 50 ετών, αρχάριους, με ουσιαστική προϋπόθεση τη συστηματική παρακολούθηση των μαθημάτων. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 7750.551, 7795.545.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ