Γ. Μαυρίκος, γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ
Χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα ενάντια στις κυβερνητική επιλογή των ιδιωτικοποιήσεων, σχολίασε το χτεσινό πρωτοσέλιδο του "Ρ" ο γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ Γιώργος Μαυρίκος. Με δήλωσή του σημειώνει την ανάγκη της παρέμβασης της Δικαιοσύνης, καλώντας και τη Συνομοσπονδία να κινητοποιηθεί.
Οπως χαρακτηριστικά επισημαίνει: "Το σημερινό δημοσίευμα του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, σχετικά με τις επιχορηγήσεις του κ. Περατικού, τσακίζει κόκαλα. Καταδείχνει ότι οι ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ είναι από μόνες τους σκάνδαλο. Το δημόσιο χρήμα διασπαθίζεται και τεράστιες ζημιές επέρχονται στους ασφαλιστικούς οργανισμούς. (Η διαγραφή των χρεών του Ναυπηγείου Ελευσίνας προς το Ταμείο Μετάλλου στερεί τη δυνατότητα στο Ταμείο να καταβάλλει συντάξεις).
Οι μονομερείς προκλητικές χρηματαποστολές από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή προς τους κ. κ. Περατικούς, εκτός των άλλων, στόχο έχουν να διαλύσουν το Δημόσιο Τομέα, αφού η λεγόμενη ελεύθερη αγορά και ο δήθεν ελεύθερος ανταγωνισμός σημαίνει γι' αυτούς ασφυξία των δημόσιων επιχειρήσεων. Η κυβέρνηση έχει εγκληματικές ευθύνες. Η Δικαιοσύνη πρέπει να παρέμβει άμεσα. Η ΓΣΕΕ οφείλει να κινηθεί. Δεν μπορεί να αδρανεί όταν κατασπαταλούνται χρήματα των εργαζομένων".