Παρασκευή 3 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Για τις δεσμεύσεις δεν ξέρουν τίποτα...

Η προεκλογική κοροϊδία και ψευτιά του ΠΑΣΟΚ τον Οκτώβρη του 1993, για τον αποπροσανατολισμό και εγκλωβισμό των εργαζόμενων, είναι πασίγνωστο ότι ξεπέρασαν κάθε όριο.

Οτι θα έφταναν όμως στο σημείο να το ομολογούν, εμμέσως πλην σαφώς, οι εντεταλμένοι να ασκούν το έργο της κυβερνητικής "προπαγάνδας", είναι ΚΑΙ πρωτόγνωρο ΚΑΙ αποκαλυπτικό.

Αντί άλλης απόδειξης αρκεί η ακόλουθη τοποθέτηση του Ε. Βενιζέλου: "Το ερώτημα, γιατί η κυβέρνηση δεν εφαρμόζει την τάδε ή τη δείνα θέση του ΠΑΣΟΚ, δεν είναι ερώτημα που τίθεται στον κυβερνητικό εκπρόσωπο" (!). Η αποστροφή αποτελεί την επίσημη απάντησή του στο ερώτημα του "Ρ", γιατί άλλα έλεγε το ΠΑΣΟΚ προεκλογικά και διαφορετικά πράττει σήμερα στο μέγα θέμα των ναυπηγείων.

Εκεί, λοιπόν, κατάφεραν να φτάσουν. Να μη θεωρούν εαυτούς υπεύθυνους να επωμίζονται το βάρος των προεκλογικών τους δεσμεύσεων. Είναι και αυτό από μόνο του ένα δείγμα του μεγέθους της εξαπάτησης και των μεθόδων που ακολούθησε και ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ.


Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ