Σάββατο 11 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λαλιώτης δημαγωγών

Η δημαγωγία τούτης της κυβέρνησης ξεπερνάει κάθε όριο. Τη μέρα που οι εργαζόμενοι του Βόλου, συμπλέοντας μαζικά σ' ένα μεγαλειώδες συλλαλητήριο, έδιναν μαχητική απάντηση στην πολιτική της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ενωσης, η οποία οδηγεί τη Μαγνησία στην αποβιομηχάνιση και την ανεργία, ο Κ. Λαλιώτης επισκεπτόταν το Βόλο και υποσχόταν ότι θα γίνουν έργα στην περιοχή, προϋπολογισμού 100 δισ. δραχμών!

Βεβαίως, είναι γνωστό, ότι ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ δεν κρατάει τις υποσχέσεις του. Κάτι ξέρουν γι' αυτό οι πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας κι ολόκληρης της Θεσσαλίας, οι οποίοι δεν είδαν να υλοποιείται σχεδόν καμία από τις υποσχέσεις που είχε δώσει σ' αυτούς ο Κ. Λαλιώτης.

Η κυβέρνηση, υποψιαζόμενη την τεράστια επιτυχία του συλλαλητηρίου στο Βόλο και το χαρακτήρα κατά της πολιτικής της, που - εκ των πραγμάτων - θα έπαιρνε, έστειλε τον Κ. Λαλιώτη για να ηρεμήσει τα πνεύματα, με ανέξοδες υποσχέσεις. Αδικος κόπος, Οι εργαζόμενοι της Μαγνησίας έχουν πλήρως συνειδητοποιήσει ότι μόνο ο ενωτικός αγώνας τους θα φέρει αποτελέσματα. Είναι σίγουρο, λοιπόν, ότι θα γίνουν κι άλλα συλλαλητήρια ακόμα πιο μαζικά και δυναμικά και στο Βόλο και στις άλλες περιοχές της χώρας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ