Πέμπτη 14 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-3
Η θύελλα ήταν ... κόκκινη

Σαν... θύελλα πέρασε χτες ο Ολυμπιακός από την Καλαμάτα και σφράγισε την πρόκρισή του για τους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Το 3 - 1 των παικτών του Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι πέρα για πέρα δίκαιο και όλα κρίθηκαν ουσιαστικά στο πρώτο τέταρτο του αγώνα όταν οι "ερυθρόλευκοι" προηγήθηκαν με 2 - 0. Το σκορ άνοιξε στο 13 ο Αλέξης Αλεξανδρής με γυριστό σουτ, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Πρέτραγκ Τζόρτζεβιτς εκμεταλλευόμενος πάσα του Γκώνια πέρασε και τον Κοψαχείλη ζευγαρώνοντας τα τέρματα της ομάδας του.

Στην επανάληψη η Καλαμάτα πίεσε την εστία του Ελευθερόπουλου και κατάφερε να μειώσει στο 65 όταν από σέντρα του Τεγγελίδη ο Καραμπάγιας με κοντινό σουτ έγραψε το 2 - 1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 90 όταν ο Τζόρτζεβιτς βρήκε τον Πασσαλή που δε δυσκολεύτηκε να παραβιάσει τα δίχτυα της "μαύρης θύελλας". Από το νικητή άρεσαν οι: Καραταϊδης, Νταμπίζας, Γεωργάτος. Για την Καλαμάτα ο Ντούντου με τον Δέδε ήταν κορυφαίοι.

Καλή η διαιτησία του Σαλονικιού Μποζατζίδη.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κοψαχείλης, Μπαχράμης (71 Κουτσουρές), Γεωργέας, Ντούντου, Τζούμπα, Μπλέτσας, Δέδες, Σακελλαρόπουλος, Τεγγελίδης, Αλβέρτης (61 Καραμπάγιας), Αντεμάρ (62 Οφορίκουε).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ελευθερόπουλος, Βαρεσάνοβιτς, Καραταϊδης, Νταμπίζας, Αμανατίδης, Καρασαββίδης, Γιαννακόπουλος (68 Πασσαλής), Γεωργάτος, Αλεξανδρής, Γκώνιας (68 Κακλαμάνος), Τζόρτζεβιτς.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ