Πέμπτη 14 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Στον "αέρα" τα πρωταθλήματα

Στον "αέρα" φαίνεται να βρίσκονται πλέον και διά στόματος Ομοσπονδίας τα πρωταθλήματα πόλο, 10 μέρες πριν την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 στις 23 Νοέμβρη.

Συγκεκριμένα και ενώ τα σωματεία που ανακοινώνουν ότι δεν πρόκειται να κατέβουν στο πρωτάθλημα εάν δεν πάρουν τα χρήματα που δικαιούνται ολοένα και αυξάνονται (αισίως έφτασαν τα επτά), με χτεσινή της ανακοίνωση η ΕΚΟΦ οριστικοποιεί το θέμα της αναβολής εάν δεν υπάρξει λύση.

Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση, η ΕΚΟΦ απορρίπτει τις ευθύνες που της καταλογίζουν ορισμένα σωματεία για τη μη καταβολή των χρημάτων, αφού το πρόβλημα απασχολεί την Ομοσπονδία εδώ και καιρό. Παράλληλα με τη χτεσινή της ανακοίνωση πετάει το μπαλάκι στη ΓΓΑ σκιαγραφώντας τη σαν τον κύριο υπεύθυνο όλης της υπόθεσης.

Η κίνηση αυτή εγγράφεται και στο πλαίσιο της αντιπαράθεσης της "ομάδας" Βασιλακόπουλου - μέλος της οποίας είναι και ο πρόεδρος της ΕΚΟΦ Δ. Διαθεσόπουλος - με την αθλητική ηγεσία.

Ας σημειωθεί ότι τα σωματεία που διαμαρτύρονται είναι η Χίος, τα Χανιά, ο Ποσειδώνας Ιλισίων, η Κέρκυρα, ο Ηρακλής, η Χαλκίδα και ο Εθνικός και ως προθεσμία για την καταβολή χρημάτων έχουν θέσει την 19η Νοέμβρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ