Πέμπτη 14 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ - ΑΕΚ 3 - 3
Χρήσιμα πειράματα

Ο στόχος της ΑΕΚ στο χτεσινό επαναληπτικό αγώνα με την Ξάνθη επιτεύχθηκε. Οριστικοποίησε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου, το τελικό 3 - 3 της επέτρεψε να διατηρήσει το αήττητο σε οκτώ παιχνίδια και ο Π. Ραβούσης έβγαλε τα συμπεράσματα που ήθελε για τους αναπληρωματικούς.

Η έλλειψη ενδιαφέροντος και άγχους για την κατάκτηση της πρόκρισης επέτρεψε στους δύο προπονητές να κάνουν πειράματα και στους παίχτες να προσφέρουν θέαμα. Η κυριαρχία εναλλασσόταν μαζί με το σκορ. Για την ΑΕΚ πέτυχαν γκολ οι Μαρτσέλο (11, 76), Δημητριάδης (70), ενώ για τους γηπεδούχους οι Πάνου (37), Τσιμπλίδης (46), Λουτσιάνο (65). Η Ξάνθη έχασε πέναλτι αφού ο Καραγεωργίου δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βασ. Καραγιάννη (18).

Ο Ραβούσης δήλωσε ικανοποιημένος αφού "είχα την ευκαιρία να δω ορισμένους παίχτες. Ηρθαμε να προσφέρουμε θέαμα και πιστεύω πως ευχαριστήσαμε τον κόσμο". Ο Γιάρα εκτός από τα χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλε και "αρνητικά για έναν παίχτη". Πρόκειται για τον Τελλίδη που αποχωρώντας διαπληκτίστηκε με φιλάθλους και αναμένεται να τιμωρηθεί.

ΞΑΝΘΗ: Καρκάνης, Σαμαράς, Τελλίδης, Ιωσηφίδης, Καραγεωργίου, Φουρλακίδης, Κόγιογλου, Πατσατζόγλου, Κυπαρίσσης (46 Τσιμπλίδης), Πάνου (60 Καπαγιαννίδης), Λουτσιάνο.

ΑΕΚ: Βασ. Καραγιάννης, Κοπιτσής, Βάιος Καραγιάννης, Ντόμπος, Κωστένογλου (71 Κούτουλας), Βλάχος (66 Μπορμπόκης), Μαχαιρίδης, Μαρτσέλο, Μαλαδένης (71 Σαβέβσκι), Δημητριάδης, Κωστής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ