Κυριακή 25 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών

Επέτειοι
  • Ο Δήμος ΑΛΜΥΡΟΥ και οι αντιστασιακές Οργανώσεις ΠΕΑΕΑ, ΠΟΑΕΑ διοργανώνουν σήμερα,στις 11 πμ,εκδήλωση για να τιμήσουν τους 35 πατριώτες που εκτελέστηκαν από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής και όλα τα θύματα - αγωνιστές που πέσανε για τη λευτεριά της πατρίδας. Η εκδήλωση θα γίνει στο χώρο του Νεκροταφείου της πόλης.
  • Το Παράρτημα ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ και των γύρω περιοχών της ΠΕΑΕΑ, σήμερα,στις 10.30 πμ,θα τιμήσει τους ήρωες της μάχης της Κάζας (Σαλίγκαρου). Καλούνται όλοι οι αντιστασιακοί και οι φίλοι της Αντίστασης να παραστούν στην εκδήλωση για να αποτίσουν φόρο τιμής στους πεσόντες, ηρωικά, της ένδοξης αυτής μάχης.
  • Το Παράρτημα ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ Κιλκίς της ΠΕΑΕΑ διοργανώνει εκδήλωση σήμερα, στις 10 πμ,στη Γοργόπη, προς τιμήν των 12 εκτελεσμένων πατριωτών από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής.
  • Ο Δήμος ΙΘΑΚΗΣ και το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ, σήμερα, στις 8.30 μμ, διοργανώνουν την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση προς τιμήν της Εθνικής Αντίστασης.
  • Το Παράρτημα ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ - ΘΗΣΕΙΟΥ - ΠΑΝΩ ΣΦΑΓΕΙΩΝ και ο προσφυγικός Σύλλογος "Η Ελπίδα", συνδιοργανώνουν εκδήλωση την Τετάρτη 28-8-96, στις 7. μ. μ,προς τιμήν των ηρωικών αγωνιστών της περιοχής, που έπεσαν στο ολοκαύτωμα της Συνοικίας τους πολεμώντας τα ναζιστικά κτήνη και τους ταγματαλήτες στις 28-8-1944. Η εκδήλωση θα γίνει στην Πλατεία Ελπίδας, στα Ανω Παλαιά Σφαγεία.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ