Τρίτη 7 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολιτικές εκδηλώσεις του ΚΚΕ
  • Οι ΚΟ Ηλιούπολης πραγματοποιούν συγκέντρωση με θέμα "Παρουσίαση των ντοκουμέντων της ΚΕ για το 15ο Συνέδριο του ΚΚΕ" σήμερα στις 7.30 μ.μ. στο θεατράκι του Δήμου (πίσω από το Δημαρχείο).
  • Η ΝΕ Λάρισας πραγματοποιεί εκδήλωση - συζήτηση, με θέμα "Οι θέσεις του ΚΚΕ για τις γυναίκες" σήμερα στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα του ξενοδοχείου"Γκραντ Οτέλ". Στην εκδήλωση θα μιλήσει η Βέρα Νικολαϊδου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Οι ΚΟ του 5ου Διαμερίσματος της ΚΟΘ πραγματοποιούν πολιτική συγκέντρωσηαύριο Τετάρτη στις 7 μ.μ. στο πάρκο Παπαναστασίου (Χαριλάου). Θα μιλήσει ο Μήτσος Αρβανιτίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Η ΝΕ Φωκίδας πραγματοποιεί ομιλία - συζήτηση, με θέμα "Τα προβλήματα των εργαζομένων - Διέξοδος - Προοπτική - 15ο Συνέδριο του ΚΚΕ" αύριο Τετάρτη στις7.30 μ.μ. στην αίθουσα Σορώκου (δίπλα από τη Μητρόπολη) στην Αμφισσα.
  • Η Επιτροπή Ετεροδημοτών Κρητών του ΚΚΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση με θέμα "Εκτίμηση των Εκλογών στην Παγκρήτια Ενωση και εκλογή Γραμματείας της "Αγωνιστικής Κίνησης Κρητών Αθήνας"" αύριο Τετάρτη στις 7 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟΑ (Βερανζέρου και Κοτοπούλη).
  • Η ΚΟΒ Βριλησσίων πραγματοποιεί συγκέντρωση, με θέμα "Παρουσίαση των ντοκουμέντων της ΚΕ για το 15ο Συνέδριο του ΚΚΕ" την Πέμπτη 9 - 5 - 96 στις7.30 μ.μ. στο στέκι νεολαίας (Ολύμπου και Φλωρίνης).
  • Η ΝΕ Λέσβου θα παρουσιάσει δημόσια τη δραστηριότητα του βουλευτή του ΚΚΕ Στρατή Κόρακα, σε εκδήλωση που θα γίνει την Πέμπτη 9 - 5 - 96 στις 8 μ.μ. στο μεγάλο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Μυτιλήνης. Για το ίδιο θέμα, η ΝΕ Λέσβου πραγματοποιεί εκδήλωση το Σάββατο 11 - 5 - 96 στις 8 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής. Στην παρουσίαση έχουν κληθεί να παραστούν εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σωματεία, σύλλογοι και ενώσεις εργαζομένων, αγροτικοί σύλλογοι και συνεταιρισμοί, ΜΜΕ και οι μαζικοί φορείς του νησιού.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ