Τρίτη 7 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
"Ο λόγος στην Ουτοπία"

Παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο του καθηγητή Γ. Ρούση

Το νέο βιβλίο του "Ο λόγος στην Ουτοπία", εκδόσεις "Γκοβόστη", παρουσίασε χτες ο καθηγητής του Πάντειου Πανεπιστημίου Γ. Ρούσης.Αναφερόμενος στην εργασία του ο καθηγητής τόνισε πως "για να ξεφύγουμε από τη μιζέρια της μοιρολατρίας και της διαχείρισης της βαρβαρότητας, ο στόχος δεν μπορεί παρά να είναι η χειραφέτηση της προσωπικότητας, η εναρμόνιση της ύπαρξης με την ουσία του ανθρώπου, μια ανθρωποκεντρική κοινωνία".

Για το νέο βιβλίο του Γ. Ρούση μίλησαν ο διεθνής μπασκετμπολίστας Π. Φασούλας,ο επικεφαλής του συνδυασμού "Αγωνιστική Συνεργασία" και δημοτικός σύμβουλος Λ. Αυδής και ο γιατρός Μίλτος Βασιλείου.

Στη σύντομη ομιλία του ο Λ. Αυδής επισήμανε πως "είναι γνωστό ότι οι πολιτικές μου απόψεις δεν ταυτίζονται με τις απόψεις του συγγραφέα. Πέρα όμως από οποιαδήποτε πολιτική συζήτηση, αμφισβήτηση ή αντιπαράθεση, δεν μπορώ παρά να χαιρετίσω ένα βιβλίο που συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη της επαναστατικής σκέψης, σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς του πολλαπλασιασμού των φαινομένων της πολιτικής αφασίας".


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ