Σάββατο 6 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"Χαμός" από ποτά - "μπόμπες"

Επιχειρηματίας πιάστηκε προχτές από την Αστυνομία γιατί στο κατάστημά του βρέθηκε εργαστήριο όπου παρασκευάζονταν ποτά - "μπόμπες". Πρόκειται για τον Αθανάσιο Τσιαμούρη, 60 χρόνων, ο οποίος κατηγορείται για απάτη, παράνομη οπλοκατοχή, παράβαση διατάξεων του αγορανομικού κώδικα και φορολογία οινοπνεύματος.

Μετά από έρευνα που έγινε στην ντισκοτέκ "Χαμός" στη Ν. Φιλαδέλφεια, που διατηρούσε ο επιχειρηματίας, σε ειδικό χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ανοξείδωτες δεξαμενές χωρητικότητας 8.000 λίτρων. Η πρώτη περιείχε 1.600 λίτρα ουίσκι και η δεύτερη 1.700 λίτρα ρούμι. Επίσης κατασχέθηκαν 1.560 μπουκάλια με ουίσκι διάφορων εταιριών, πολλές φιάλες με τζιν, βότκα και ρούμι, ένα πιστόλι με 33 σφαίρες και ένα περίστροφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο κατηγορούμενος τοποθετούσε με ειδικό μηχανισμό τα ποτά στις φιάλες και στη συνέχεια τα διέθετε στους πελάτες του καταστήματός του.

Σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε στην Ασφάλεια, τα τελευταία τρία χρόνια αγόραζε χωρίς τιμολόγια οινοπνευματώδη από την ποτοποιία "Κωνσταντάτου - Ρούσαλοι ΑΕ".


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ