Πέμπτη 21 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολιτικές εκδηλώσεις του ΚΚΕ
  • Η ΝΕ Αχαϊας, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της για το 15ο Συνέδριο του ΚΚΕ, πραγματοποιεί σειρά δραστηριοτήτων αυτό το διάστημα. Σήμερα το πρωί ο Γεράσιμος Αραβανής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, θα περιοδεύσει σε χώρους δουλιάς και εργοστάσια της περιοχής που βρίσκονται σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις. Επίσης, ο Δ. Αρβανιτάκης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε συγκέντρωση της ΚΟ Αιγίου που θα πραγματοποιηθεί στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου (Ψηλά Αλώνια).
  • Ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία στο Ηράκλειο και τα Χανιά. Το πρόγραμμα της δεύτερης μέρας της περιοδείας είναι το ακόλουθο:

- Σήμερα στις 7.30 π.μ. περιοδεία στον ΟΤΕ στα Χανιά και συζήτηση με τους εργαζομένους και τη διοίκηση. Στις 12.30 το μεσημέρι επίσκεψη στον Δήμο Ν. Κυδωνίας Χανίων. Στις 8 μ.μ. ομιλία σε σύσκεψη φίλων του ΚΚΕ από επιστημονικούς χώρους, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Κήπου Χανίων.

  • Οι Επιτροπές Ετεροδημοτών του ΚΚΕ από τους νομούς Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας και Μαγνησίας πραγματοποιούν συγκέντρωση με θέμα "Παρουσίαση των ντοκουμέντων της ΚΕ του ΚΚΕ για το 15ο Συνέδριο του ΚΚΕ", σήμερα, στις 6 μ.μ., στην ΚΟΑ (Βερανζέρου και Κοτοπούλη).
  • Η ΚΟΒ Ναυτεργατών, στα πλαίσια του Προσυνεδριακού Διαλόγου για το 15ο Συνέδριο του ΚΚΕ, πραγματοποιεί σύσκεψη για την παρουσίαση των ντοκουμέντων του Συνεδρίου, σήμερα, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΠ ("Χάι Λάιφ", 4ος όροφος).
  • Οι ΚΟ Βύρωνα πραγματοποιούν συνεστίαση προς τιμήν των 77 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ και του 15ου Συνεδρίου του Κόμματος, αύριο Παρασκευή, στις 9 μ.μ., στο κέντρο "Αρχοντικό" (Αγ. Δημητρίου 17 και Ηροδότου, στο ύψος Βουλιαγμένης 212).
  • Η ΚΟΒ Ατσαλένιου - Μασταμπά Ηρακλείου, προς τιμήν του 15ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, πραγματοποιεί συνεστίαση το Σάββατο 23-3-96, στις 8.30 μ.μ., στην ταβέρνα "Στάχυ" (στην αρχή της οδού Καστρινάκη).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ