Παρασκευή 30 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ζητά παραχώρηση κάμπινγκ

Την παρέμβαση των αρμόδιων υπουργείων, ώστε να παραχωρηθούν άμεσα στον Οργανισμό Εργατικής Εστίας κάμπινγκ του ΕΟΤ για την υλοποίηση σχετικού προγράμματος κοινωνικού τουρισμού, ζητά η ΓΣΕΕ από τους υπουργούς Εργασίας και Ανάπτυξης.

Η ΓΣΕΕ επισημαίνει ότι αυτή την περίοδο, στα πλαίσια της κυβερνητικής πολιτικής, παραχωρούνται κάμπινγκ του ΕΟΤ σε δήμους, κοινότητες και ιδιώτες και ότι είναι αναγκαία η παραχώρησή τους και στον ΟΕΕ για "να αναβαθμίσει την παρεχόμενη κοινωνική του πολιτική στο ζήτημα των διακοπών των εργαζομένων και των εργατικών οικογενειών".

Επισημαίνει επίσης στην επιστολή της, ότι ο Οργανισμός ασκεί σημαντική παρέμβαση προς αυτή την κατεύθυνση, δαπανώντας περισσότερα από 4 δισ. δραχμές το χρόνο, "όμως μέχρι σήμερα αυτό αφορά μικρό αριθμό δικαιούχων σε σχέση με τους 6,5 εκατ. δικαιούχους των παροχών της Εργατικής Εστίας".

"Η παραχώρηση ή η μακροχρόνια μίσθωση κάμπινγκ του ΕΟΤ στον Οργανισμό Εργατικής Εστίας θα πολλαπλασίαζε σημαντικά τις δυνατότητες για κοινωνικό τουρισμό και θα έδινε τη δυνατότητα στον Οργανισμό να ικανοποιήσει ευρύτερες ανάγκες για διακοπές με σημαντικά χαμηλό οικονομικό κόστος", καταλήγει η επιστολή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ