Παρασκευή 9 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Συνεχίζει ο Μοντάλι

Για δύο ακόμα χρόνια ο Ιταλός τεχνικός Τζιανπάολο Μοντάλι θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Χτες ο Μοντάλι συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ και του ΤΑΚ Ολυμπιακός, Σωκράτη Κόκκαλη, και συμφώνησαν για τη συνέχιση της συνεργασίας τους. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για το μέλλον του τμήματος βόλεϊ του Ολυμπιακού και για την αναδιοργάνωσή του. Ο Τζιανπάολο Μοντάλι πήρε το πράσινο φως για να προχωρήσει σε ηχηρές μεταγραφές. Ετσι θα αναχωρήσει σε λίγες μέρες στην Ιταλία προς άγραν παικτών. Στο καρνέ του Ιταλού σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται μεταξύ άλλων τα ονόματα του διεθνή Ολλανδού διαγώνιου Φαν Ντερ Μέλεν και των Ιταλών διεθνών Σαρτορέτι (ακραίος) και Τόφολι (πασαδόρος).

  • Αναχωρεί σήμερα για την Ισπανία η Εθνική γυναικών για να δώσει στην Αλμέιρα τη ρεβάνς του 3 - 0 της Λαμίας. Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γ. Νικολάκης παίρνει μαζί του τις 12 παίκτριες που είχε και στο πρώτο παιχνίδι.
  • Παράταση στη μάχη του τίτλου στην Ιταλία. Η Μόντενα κέρδισε χτες εκτός έδρας τη Σίσλεϊ Τρεβίζο με 3 - 2 (17 - 15, 6 - 15, 11 - 15, 15 - 4, 17 - 15) και ισοφάρισε έτσι σε 2 - 2. Το τελευταίο παιχνίδι που θα κρίνει τον τίτλο θα γίνει το Σάββατο στη Μόντενα.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ