Παρασκευή 9 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Με TV το ντέρμπι

Με τις τηλεοπτικές κάμερες δρώσες θα διεξαχθεί το ντέρμπι Ολυμπιακού - ΑΕΚ την Κυριακή. Η Εκτελεστική Επιτροπή (ΕΕ) της ΕΠΑΕ άλλαξε (δεν της έχει ξανασυμβεί) την απόφαση που πήρε πριν από δύο μέρες και έτσι όσοι δύνανται (λόγω συνδρομής) θα παρακολουθήσουν τη φιέστα που ετοιμάζουν οι γηπεδούχοι και την προσπάθεια γοήτρου των φιλοξενουμένων.

Το εναρκτήριο λάκτισμα στη συνάντηση του φαληρικού σταδίου θα δοθεί στις 18.15, ενώ στα υπόλοιπα παιχνίδια της Α Εθνικής στις 16.45. Σύμφωνα με την απόφαση που πήρε η ΕΕ της διοργανώτριας, "οι παραπάνω αλλαγές έγιναν για την υλοποίηση της σύμβασης με το συνδρομητικό κανάλι, αφού ελήφθησαν υπόψη και οι θέσεις των ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ΑΕΚ, αλλά και για να υπάρχει επαρκής χρόνος για τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων τάξης από τις αστυνομικές αρχές σε περίπτωση που θα διεξαχθεί ο αντίστοιχος αγώνας καλαθοσφαίρισης στο ΣΕΦ".

  • Απ' το γραφείο του αθλητικού δικαστή θα περάσουν στις 15/5 ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και ο Σ. Γιδόπουλος. Οι ΠΑΕ για επεισοδιακή συμπεριφορά των οπαδών και αντεθνικά συνθήματα στο μεταξύ τους αγώνα, ενώ ο αποχωρήσας πλέον παράγοντας για τα "γαλλικά" που απηύθυνε στον διαιτητή της συνάντησης.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ