Σάββατο 22 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις των ΚΟ του ΚΚΕ
  • Η ΚΟ Ανω Κυψέλης και το Τμήμα Οικοδόμων σας προσκαλούν σήμερα Σάββατο στις 8.00 μ.μ. σε συνεστίαση στην ψησταριά "Ο Κρίνος" (Καυκάσου 157) τηλ. 8673.482 (τέρμα Ανω Κυψέλης) με τη λαϊκή ορχήστρα του Κώστα Τσιβόλα.
  • Η ΝΕ Πέλλας του ΚΚΕ προσκαλεί όλους τους φίλους του Κόμματος στη συνεστίαση, που διοργανώνει σήμερα Σάββατο και ώρα 8.30 μ.μ. προς τιμήν των 79 χρόνων ζωής και αγώνα του ΚΚΕ και των 90 χρόνων από τη δολοφονία του φλογερού αγωνιστή της αγροτιάς Μαρίνου Αντύπα, στο κέντρο "ΜΙΜΗΣ" (1ο χλμ. Σκύδρας Μαυροβουνίου).

Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν και θα χαιρετίσουν οι Γιώργος Νταφούλης,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και μέλος της Πανθεσσαλικής Επιτροπής Αγροτών και η Μαρία Μπόσκου,βουλευτίνα του ΚΚΕ.

Προσκλήσεις διατίθενται από τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος, καθώς και στην είσοδο του κέντρου τη μέρα της εκδήλωσης στην τιμή των 2.500 δρχ. που περιλαμβάνει πλούσιο μενού και λαϊκό και δημοτικό πρόγραμμα από ορχήστρα.

  • Η ΑΕ της Περιοχής Γόννων - Συκουρίου - Δέλτα Πηνειού του ΚΚΕ πραγματοποιεί σήμερα Σάββατο στις 8.30 μ.μ. συνεστίαση αφιερωμένη στα 79 χρόνια του Κόμματος, στο εξοχικό κέντρο "Σαμαρείδη" στα Τέμπη. Στη συνεστίαση θα παραβρεθεί και θα μιλήσει ο Αντώνης Σκυλλάκος,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Η ΚΟ Μαρμαρινής - Αγιάς Λάρισας του ΚΚΕ πραγματοποιεί σήμερα Σάββατο συνεστίαση στην οικογενειακή ταβέρνα "ΕΞΑΡΧΟΥ" στις 8.30 μ.μ.
  • Η ΚΟ Αργυροπουλίου Λάρισας του ΚΚΕ πραγματοποιεί τη Δευτέρα 24 Μάρτη στις 9.00 μ. μ, συνεστίαση αφιερωμένη στα 79 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ και στα 50 χρόνια ΔΣΕ, στην οικογενειακή ταβέρνα "Ανδρ. Τσιτώτα" με λαϊκό μουσικό συγκρότημα. Θα χαιρετίσει στέλεχος του Κόμματος.

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org