Σάββατο 11 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
χεράκια

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ: Συνεχίστηκαν και χτες οι διαδηλώσεις των οπαδών της αντιπολίτευσης, που ζητούν από τον Σέρβο Πρόεδρο, Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς, να ακυρώσει τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών της 17ης Νοέμβρη (σελίδα 7).

ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ "ραμμένο και κομμένο" στις κατευθύνσεις της "Λευκής Βίβλου" συζητήθηκε χτες στη Γραμματεία Κοινωνικής Πολιτικής της ΓΣΕΕ, προκειμένου να διαμορφωθεί η πρόταση προς την Ολομέλεια της διοίκησης, σχετικά με τη στρατηγική της ΓΣΕΕ για την αντιμετώπιση της ανεργίας (σελίδα 10).

ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΟ,πλασματικό προϋπολογισμό, που στηρίζεται κύρια στις πλάτες των δημοτών των Αγίων Αναργύρων, ενέκρινε η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου για το 1997 στην τελευταία συνεδρίασή του (σελίδα 18).

ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ κατάληψη στα γραφεία διοίκησης του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ πραγματοποίησαν χτες μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Β. Ελλάδας, διαμαρτυρόμενοι για την ανυπαρξία των απαραίτητων χώρων για τις χημειοθεραπείες και την ανάρρωση των ασθενών (σελίδα 19).

ΜΕΣΑ στην καρδιά του φαραγγιού του Αγ. Νικολάου Κρήτης έχει εγκατασταθεί, πάνω στην κοίτη του χειμάρρου, λατομική επιχείρηση που εδώ και δεκαετίες με τη γνωστή μέθοδο της αλλαγής ονομασιών και ιδιοκτησιακών τίτλων απομυζά την κοινότητα Μαχαιρών (σελίδα 20).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ