Σάββατο 20 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
Σε ετοιμότητα για... αναχώρηση

Σε... ετοιμότητα είναι από χτες τα επιτελεία της ηγεσίας του υπουργείου Μεταφορών - Επικοινωνιών. Σε όλους τους ορόφους της οδού Ξενοφώντος παρατηρήθηκε έντονη κινητικότητα, καθώς όλοι προετοιμάζονται για "παν ενδεχόμενο".

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υφυπουργός Μεταφορών Χρ. Κοκκινοβασίλης θεωρεί ήδη "εαυτόν" εκτός του νέου κυβερνητικού σχήματος και ετοιμάζει τις... αποσκευές του για την αποχώρηση από το υπουργείο. Σε ετοιμότητα βρίσκονται και ο υπουργός Ευάγ. Βενιζέλος,αλλά και ο αναπληρωτής του Κίμωνας Κουλούρης.Οι φήμες, πάντως, "θέλουν" τον Ευάγ. Βενιζέλο να παραμένει στη νέα κυβέρνηση, ίσως σε άλλο πόστο, ενώ για τον Κ. Κουλούρη κάποιοι εκτιμούν ότι δε θα συμπεριληφθεί στο νέο σχήμα και άλλοι ότι θα παραμείνει και ίσως αναλάβει την ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών.

Κινητικότητα, πάντως, παρατηρήθηκε χτες και στον ΟΤΕ, όπου "ανηφόρισε" ο νομικός σύμβουλος του Οργανισμού. Εκτιμάται ότι κλήθηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΤΕ Π. Λάμπρου,για να τακτοποιήσει κάποιες νομικές εκκρεμότητες.

Η "αποκαθήλωση" στελεχών, που ανήκουν στο τέως πρωθυπουργικό περιβάλλον, άρχισε χτες από την εντεταλμένη σύμβουλο στην "Ολύμπικ Κέτερινγκ" Ρούλα Βλαχοπούλου.Σε χτεσινή του συνεδρίαση το ΔΣ της εταιρίας, χωρίς την παρουσία της ίδιας, αποφάσισε να της αφαιρέσει όλες τις αρμοδιότητες και να παραμείνει απλό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ