Τρίτη 15 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παρόντες και αλληλέγγυοι

Η Ομοσπονδία Συνταξιούχων του ΙΚΑ, το Συνδικάτο Οικοδόμων και ο Σύλλογος Νοσηλευτικού Προσωπικού Κρατικών Ιδρυμάτων Αθήνας - Πειραιά καλούν στην Παναθηναϊκή Συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Η Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΙΚΑ,το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας και ο Σύλλογος Νοσηλευτικού Προσωπικού Κρατικών Ιδρυμάτων Αθήνας - Πειραιά,με ανακοινώσεις τους καλούν εργαζόμενους και συνταξιούχους να πάρουν μέρος στο Παναθηναϊκό Συλλαλητήριο, που διοργανώνει η ΕΙΝΑΠ το απόγευμα της Πέμπτης.

Η Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΙΚΑ καλεί την κυβέρνηση να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα των γιατρών και των φαρμακοποιών και να αποσύρει το νομοσχέδιο για την υγεία.

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας καλεί όλους τους οικοδόμους και τους άλλους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση για την υπεράσπιση του δημοσίου χαρακτήρα της υγείας και για να μπει φραγμός στις καταστροφικές επιλογές της κυβέρνησης. "Η υγεία είναι υπόθεση όλων μας. Ολοι μπαίνουμε στη μάχη", τονίζει στο κάλεσμα.

Στην ανακοίνωσή του το ΔΣ του Συλλόγου Νοσηλευτικού Προσωπικού Κρατικών Ιδρυμάτων Αθήνας - Πειραιά δηλώνει ότι συμμετέχει στην 4ωρη στάση εργασίας (11πμ-3μμ) της ΠΟΕΔΗΝ την Πέμπτη, με δικά του αιτήματα, που είναι η απόσυρση του αντιΕΣΥ νομοσχεδίου άμεσα και προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού με μόνιμη σχέση εργασίας σύμφωνα με τις ανάγκες. Ακόμη, καλεί νοσηλευτές και νοσηλεύτριες να πάρουν μέρος στο Παναθηναϊκό Συλλαλητήριο, διότι "σ' αυτό το έργο δεν μπορούμε να μείνουμε θεατές".

Συμπαράσταση από το Βόλο

Συγκέντρωση συμπαράστασης στον αγώνα των γιατρών πραγματοποιείται αύριο Τετάρτη στις 9 το πρωί στο νοσοκομείο του Βόλου, με πρωτοβουλία του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Μαγνησίας.Στη συγκέντρωση συμμετέχουν ακόμα η Ενωση Μηχανοσιδηρουργών, ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Βόλου.

Η ΔΗΚΕΒΕ

Οι επαγγελματίες βιοτέχνες και οι έμποροι πρέπει να αντιδράσουν άμεσα στις αντιλαϊκές επιλογές που προωθεί η κυβέρνηση στο χώρο της υγείας, στα νέα βάρη που φορτώνονται στα ασφαλιστικά ταμεία και να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους απεργιακούς αγώνες των εργαζομένων στο χώρο της υγείας, τονίζει με ανακοίνωσή του το προεδρείο της Δημοκρατικής Κίνησης Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων (ΔΗΚΕΒΕ).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ