Σάββατο 14 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
Η Δραπετσώνα χρειάζεται δήμαρχο αγωνιστή

Ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Μπεάζογλου μιλώντας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση παρουσίασε τις προτάσεις της παράταξης

Ο Νίκος Μπεάζογλου, υποψήφιος Δήμαρχος Δραπετσώνας
Ο Νίκος Μπεάζογλου, υποψήφιος Δήμαρχος Δραπετσώνας
Οτι η Δραπετσώνα των αγώνων αντιστέκεται, είναι ασυμβίβαστη και ανυπόταχτη, απέδειξαν όλοι όσοι, χτες βράδυ, παραβρέθηκαν στην προεκλογική συγκέντρωση της «Προοδευτικής Δημοκρατικής Κίνησης Δραπετσώνας» και έστειλαν μήνυμα αντίστασης και διεκδίκησης για ένα καλύτερο αύριο για την πόλη και τους κατοίκους της.

«Η Δραπετσώνα χρειάζεται και θα έχει δήμαρχο αγωνιστή. Δήμαρχος κοντά στους αγώνες των εργαζομένων που θα παλεύει μαζί με το λαό, για το λαό», τόνισε στην ομιλία του ο Νίκος Μπεάζογλου, επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Δραπετσώνας.

«Τα προβλήματα, πρόσθεσε, πνίγουν τη λαϊκή οικογένεια. Είναι κοινά για τη μεγαλύτερη πλειοψηφία. Εχουν χρώμα και αιτίες. Εχουν δημιουργηθεί από τις μέχρι τώρα πολιτικές των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και πρέπει να καταδικαστούν στην κάλπη, για την ανεργία, την ακρίβεια και την υπερχρέωση. Εχουν ευθύνη για το χάλι στην Παιδεία, που αναγκάζουν εκπαιδευτικούς, μαθητές να βγουν στους δρόμους. Στηρίζουμε αυτούς τους αγώνες. Η Δραπετσώνα θέλει δήμαρχο αγωνιστή, που δε θα βάλει νέους φόρους και θα παγώσει τα τέλη».

«Οι προσφερόμενες υπηρεσίες κοινωνικού χαρακτήρα, τόνισε ο Ν. Μπεάζογλου, θα είναι δωρεάν. Οι εργαζόμενοι στο Δήμο δε θα είναι όμηροι. Η Δραπετσώνα θα έχει δήμαρχο που δε θα τον έχουν στο τσεπάκι τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα».

Αφού παρουσίασε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της παράταξης για τη Δραπετσώνα, επισήμανε τις ευθύνες που έχουν για τη σημερινή κατάσταση οι εκπρόσωποι όλων των άλλων συνδυασμών με την πολιτική που υπηρετούν, τόνισε πως «η Προοδευτική Δημοκρατική Κίνηση δεσμεύεται:

  • Να μη βάλει νέες φορολογίες
  • Να αξιοποιήσει ορθολογικά το δημοτικό χρήμα
  • Να μειώσει δραστικά τα ελλείμματα
  • Να διεκδικήσει τους παρακρατημένους φόρους από την κεντρική εξουσία και να εισπράξει τα τέλη από τον ΟΛΠ».

Στη συγκέντρωση χαιρέτισε ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης, επικεφαλής της συνεργαζόμενης δημοτικής Κίνησης «Υπέρ Πόλεως».

«Οπως ορμάνε στα δικαιώματά μας για την Υγεία την Παιδεία, τις εργασιακές σχέσεις, το ασφαλιστικό, έτσι ορμάνε και σε ό,τι έχει απομείνει από το περιβάλλον, από τις δυνατότητες να έχουμε την πόλη που μας αξίζει», αυτό τόνισε στο χαιρετισμό του ο Κώστας Τζατζάνης, υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος με τη ΝΑΣ και πρόσθεσε «ο στόχος όλων των ευρω-παρατάξεων, πίσω από τις πομφόλυγες της ανεξαρτησίας της τοπικής αυτοδιοίκησης, είναι η διπλοφορολόγηση για να τα δώσουν όλα στους ιδιώτες. Γι' αυτό στην ενιαία πολιτική επίθεση στα δικαιώματά μας έχουμε ενιαία απάντηση. Τους μαυρίζουμε. Δημιουργούμε ισχυρές αντιστάσεις σε όλα τα μέτωπα για να φρενάρουμε την πολιτική τους. Μόνο έτσι μπορούμε να σώσουμε μερικά πράγματα, π.χ. το χώρο των Λιπασμάτων. Για να σώσουμε τους χώρους αυτούς που μας ανήκουν από τη ληστεία του μεγάλου κεφαλαίου χρειάζεται ισχυρή αντίσταση».

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε και η Διαμάντω Μανωλάκου, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ