Σάββατο 14 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
Να παραμείνει ο δήμος κάστρο αντίστασης

Δυναμική συγκέντρωση του δημάρχου και ξανά υποψήφιου για το Δήμο Αγίου Παύλου Θεσσαλονίκης Μιχάλη Μοσχονά

Αποψη από τη συγκέντρωση στον Αγιο Παύλο

Motion Team

Αποψη από τη συγκέντρωση στον Αγιο Παύλο
Την απόφασή του, την Κυριακή με την ψήφο του, να εξασφαλίσει πως ο Δήμος Αγίου Παύλου θα παραμείνει στην αγωνιστική πορεία που έχει μπει την τελευταία 8ετία, εξέφρασε ο λαός του Αγίου Παύλου και της Ευαγγελίστριας, με τη μαζική συμμετοχή του στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Δημοτικής Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης (ΔΕΑΚ), χτες βράδυ.

Στη συγκέντρωση μίλησε ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος της παράταξης, Μιχάλης Μοσχονάς. Χαιρέτισε ο υποψήφιος νομάρχης Θεσσαλονίκης της ΝΑΣ Γιάννης Ζιώγας που κάλεσε τον εργαζόμενο λαό και τη νεολαία να μιλήσουν μέσω της κάλπης με τη γλώσσα του αγώνα, της αντίστασης, της ελπίδας, της προοπτικής. «Είμαστε αισιόδοξοι ότι ο κόσμος του μόχθου θα ενισχύσει τα δικά του ψηφοδέλτια, της ΝΑΣ και της ΔΕΑΚ», είπε ο Γ. Ζιώγας.

«Βαδίζουμε με σιγουριά προς μια νέα ακόμα πιο μεγάλη νίκη στις εκλογές που έρχονται. Αυτή η πορεία δεν ανακόπτεται. Η επιλογή για κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο, πέρα από πολιτικές πεποιθήσεις και κομματικές προτιμήσεις είναι μία: Να αντισταθεί στους εκβιασμούς, στα ψεύτικα διλήμματα, στις παραπλανητικές υποσχέσεις. Να στηρίξει μαχητικά τον αγωνιστικό συνδυασμό της ΔΕΑΚ. Να δώσει μια ακόμα τετραετία στις δυνάμεις του αγώνα. Για να παραμείνει ο Δήμος Αγίου Παύλου κάστρο αντίστασης, ανάπτυξης, δημιουργίας», τόνισε ο Μιχάλης Μοσχονάς.

Προηγούμενα παρουσίασε το έργο του δήμου, τις δράσεις που ανέπτυξε στην κατεύθυνση περιφρούρησης του λαϊκού εισοδήματος, τις πρωτοβουλίες που πήρε για την ικανοποίηση των αυξημένων αναγκών της λαϊκής οικογένειας στην άθληση, τον πολιτισμό, την Υγεία, την Παιδεία. «Παλέψαμε και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για την αναβάθμιση του περιβάλλοντος, για τη δημιουργία υποδομών, για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στη γειτονιά», σημείωσε ο Μ. Μοσχονάς και πρόσθεσε: «Αποφύγαμε τα παχιά λόγια. Εμείς δε θα φτιάξουμε ούτε παγοδρόμια, ούτε αερογέφυρες, ούτε θα γεμίσουμε τον Αγιο Παύλο και την Ευαγγελίστρια με σιντριβάνια, όπως εξαγγέλλουν οι άλλες παρατάξεις. Δεν είναι, άλλωστε, στη φύση μας οι ανεύθυνες εξαγγελίες. Γιατί γνωρίζουμε την πραγματικότητα, γιατί γνωρίζουμε τις ανάγκες και τις δυνατότητες. Εμείς μιλάμε με τα έργα μας. Καταργήσαμε δημοτικά τέλη και φόρους για τους πολύτεκνους, τα άτομα με αναπηρίες, τους άπορους. Από αυτή τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου απείχαν όλοι οι άλλοι υποψήφιοι δήμαρχοι».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Θα παραμείνει σε αγωνιστική πορεία(2006-10-21 00:00:00.0)
Πρώτος και πάλι ο συνδυασμός της ΔΕΑΚ(2006-10-16 00:00:00.0)
Πόλεμος λάσπης(2006-09-20 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ(2006-09-14 00:00:00.0)
«Παραμένουμε σε αγωνιστική πορεία»(2006-04-14 00:00:00.0)
«Με ελπίδες στο 2ο γύρο»(2002-10-14 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ