Σάββατο 14 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΔΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ
Για ένα νέο, ελπιδοφόρο ξεκίνημα!

Σε ένα νέο, ελπιδοφόρο ξεκίνημα κάλεσε τους κατοίκους του Δήμου Γιάννουλης, ο Πάρις Λιόλιος, υποψήφιος Δήμαρχος με την «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία», από το βήμα της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του συνδυασμού, χτες το βράδυ στην κεντρική πλατεία της πόλης. Αναφερόμενος στα κριτήρια ψήφου είπε, ότι αυτά πρέπει να είναι οι θέσεις και οι αρχές του κάθε συνδυασμού, καθώς και η στάση του σε όλα τα προβλήματα. «Να επιλέξουν - συνέχισε - αυτούς που θεωρούν ότι μπορούν πραγματικά να υπερασπιστούν τα συμφέροντά τους και το μέλλον του δήμου, με κριτήρια για το καλό του συνόλου και όχι με κριτήρια τοπικιστικού φανατισμού ή ιδιοτελών συμφερόντων».

Οσον αφορά στη νυν δήμαρχο και εκ νέου υποψήφια, Δέσποινα Αράπκουλε, που εμφανίζεται ως ανεξάρτητη και αυτοδιοικητική, επισήμανε: «Δε μας είπε, όμως, την αλήθεια. Αυτό το διάστημα απευθύνθηκε σε όλα τα κόμματα του Κοινοβουλίου και εκλιπαρούσε τη φανερή ή κρυφή υποστήριξή τους. Δε μας είπε, γιατί από τους 35 υποψήφιους που είχε τις προηγούμενες εκλογές στο ψηφοδέλτιό της, της απέμειναν μόνο τέσσερις; Ηταν λόγω της καλής συνεργασίας και συμπεριφοράς απέναντί τους; Δε μας είπε γιατί κορόιδευε συστηματικά τον πολιτικό χώρο που τη στήριξε την προηγούμενη θητεία και την ανέδειξε; Υπάρχει γι' αυτή κάτι πιο ιερό απ' τη δημαρχιακή καρέκλα; Υπάρχουν αρχές; Αξίες; Ιδέες; Και πώς τις υπηρετεί;».

Μιλώντας, γενικότερα για τους άλλους συνδυασμούς που διεκδικούν το δήμο, είπε ότι η κριτική της ΔΑΣ εστιάζεται στο ότι μίλησαν για το αυτονόητο, δηλαδή, για δρόμους και πλατείες, λέγοντας στον κόσμο, ότι αυτά αρκούν για την καλυτέρευση της ζωής. «Είναι, τουλάχιστον, αποπροσανατολισμός, είναι υποκρισία - τόνισε - όταν ακούγονται τέτοια πράγματα», προσθέτοντας ότι «όσο οι εργαζόμενοι αμείβονται με μισθούς 400 έως 800 ευρώ, όσο οι συνταξιούχοι θα έχουν συντάξεις 220 έως 600 ευρώ, όσο η ανεργία θα μεγαλώνει, όσο η ακρίβεια θα τσακίζει κόκαλα, όσο τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα θα αφαιρούνται το ένα μετά το άλλο, δεν πρόκειται ποτέ να "ανθίσει" το χαμόγελο και η ευτυχία στα πρόσωπα των συμπολιτών μας».

Γι' αυτό, κατέληξε, «σας καλούμε να μην υποκύψετε στους εκβιασμούς και στις ψεύτικες υποσχέσεις και δεσμεύσεις. Η μόνη ψήφος που ανοίγει το δρόμο για ένα πραγματικά νέο ξεκίνημα, που στέλνει μήνυμα αντίστασης και ελπίδας, είναι η ψήφος στη ΔΑΣ».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ