Σάββατο 14 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Να δυναμώσει η λαϊκή αντίσταση

Συνέντευξη του υποψήφιου Δήμαρχου Ιωαννιτών Τάκη Τσίγκα και του υποψήφιου Νομάρχη Ιωαννίνων Χρήστου Μεντή

Χρήστος Μεντής, υποψήφιος Νομάρχης Ν. Ιωαννίνων
Χρήστος Μεντής, υποψήφιος Νομάρχης Ν. Ιωαννίνων
Ολοι όσοι πλήττονται από την αντιλαϊκή πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, των κομμάτων και των δυνάμεων που τη στηρίζουν, να αδράξουν την ευκαιρία την Κυριακή των εκλογών. Να μετατρέψουν την αγανάκτηση, τη δυσαρέσκεια, το θυμό τους για όλα όσα ζουν, σε ψήφο καταδίκης αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής και ενίσχυσης των αγωνιστικών ριζοσπαστικών συνδυασμών της ΝΑΣ και της ΔΑΣ. Αυτό είναι το κάλεσμα που απηύθυναν σε χτεσινή συνέντευξη Τύπου στα Γιάννενα, οι υποψήφιοι για τη νομαρχία και το δήμο, αντίστοιχα, Χρήστος Μεντής και Τάκης Τσίγκας.

Ο Τάκης Τσίγκας κάλεσε τους εργαζόμενους, τη νεολαία και τα ευρύτερα λαϊκά στρώματα να δώσουν απάντηση στο όργιο εκβιασμών, πιέσεων, της γενικευμένης επιχείρησης εξαγοράς και αλλοτρίωσης συνειδήσεων. «Να μην βάλουν στο προεκλογικό παζάρι αυτών των ημερών την αξιοπρέπειά τους. Να σηκώσουν το ανάστημά τους και να δώσουν την απάντηση που ταιριάζει στην ιστορία του καθένα, στο μέλλον των παιδιών τους. «Το πραγματικό δίλημμα βρίσκεται στο πόσο θα δυναμώσει η φωνή της αντίστασης, η φωνή της ελπίδας, η φωνή της ΔΑΣ για την πόλη μας, η φωνή του συνδυασμού που στηρίζεται από το ΚΚΕ. Μόνο έτσι υπάρχει ελπίδα να μπει φρένο στον κατήφορο που όλοι στην προεκλογική περίοδο συμφωνούσαν μαζί μας ότι υπάρχει», τόνισε.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Μεντής πρόβαλε την ανάγκη «ο κόσμος να πάει στην κάλπη με βάση τα προβλήματα που τον απασχολούν (ανεργία, ακρίβεια, λιτότητα, εμπορευματοποίηση Υγείας και Παιδείας κ.ά.) και να ενισχύσει με την ψήφο του τους αγωνιστικούς συνδυασμούς που στηρίζει το ΚΚΕ, το ΔΗΚΚΙ, η Κομμουνιστική Ανανέωση και η Παρέμβαση Αριστερών Πολιτών σε δήμο και νομαρχία». Καταψηφίζοντας τους υποψηφίους ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και τους άλλους που βάζουν πλάτη, θα στείλει μήνυμα καταδίκης της αντιλαϊκής πολιτικής, τόνισε.


Τάκης Τσίγκας, υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ιωαννιτών

Eurokinissi

Τάκης Τσίγκας, υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ιωαννιτών

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ