Σάββατο 14 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΙΛΙΟΝ
Ελπιδοφόρα μηνύματα

Ο Νίκος Τριανταφύλλου, υποψήφιος δήμαρχος Ιλίου
Ο Νίκος Τριανταφύλλου, υποψήφιος δήμαρχος Ιλίου
«Εμπρός λαέ μη σκύβεις το κεφάλι με τη "Συνεργασία" αντίσταση και πάλη». Με το σύνθημα αυτό που ακούστηκε πολλές φορές στην κεντρική πλατεία στο Ιλιον, πλήθος κόσμου έστειλε το πιο αισιόδοξο και ελπιδοφόρο μήνυμα για τον αγωνιστικό συνδυασμό της «Συνεργασίας Αλλαγής». Την ουσιαστική ενίσχυση του συνδυασμού την Κυριακή των εκλογών. Κάτι που αποτελεί παλλαϊκό αίτημα του λαού της περιοχής, μήνυμα που έφτασε όλες τις προηγούμενες μέρες από κάθε γειτονιά της πόλης όπως σημείωσε και στην ομιλία του ο Νίκος Τριανταφύλλου, υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της «Δημοκρατικής Ενότητας», αλλά και στους χαιρετισμούς τους ο Κώστας Χριστόπουλος της «Δημοτικής Ενότητας» και Γιώργος Μπεζαΐτης, της «Δημοτικής Παρέμβασης» που συγκροτούν της «Συνεργασία Αλλαγής».

Στην κεντρική ομιλία ο Νίκος Τριανταφύλλου, επισήμανε: «Πρέπει να συνειδητοποιηθεί ότι οι αιτίες που οφείλονται τόσο τα σοβαρά προβλήματα της πόλης αλλά και των εργαζομένων, άνεργων, αυτοαπασχολούμενων, εμπόρων, βιοτεχνών, νέων κ.ά. βρίσκεται στην πολιτική των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ τα προηγούμενα χρόνια και της ΝΔ σήμερα. Και οι τοπικοί τους εκπρόσωποι συνέβαλαν για να περάσουν όλες οι αντιλαϊκές κυβερνητικές επιλογές».

«Τις ώρες που απέμειναν, η "Συνεργασία Αλλαγή", σημείωσε, με τη μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση δίνει αποφασιστικά τη μάχη των εκλογών με δύο στόχους. Στην κατάκτηση της δημοτικής αρχής και την αλλαγή της σε προοδευτική κατεύθυνση αλλά και για να καταδικαστεί στις εκλογές η γενική πολιτική των δυνάμεων του δικομματισμού. Για να μην επιτρέψουμε στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ το βράδυ των εκλογών να πανηγυρίσουν ότι ο λαός δήθεν υποστηρίζει την πολιτική τους».

«Είναι αυτονόητο, όπως τόνισε χαιρετίζοντας στη συγκέντρωση ο Ηλίας Νικολόπουλος υποψήφιος νομάρχης Αθήνας, ότι η ΝΑΣ στηρίζει αγωνιστικούς συνδυασμούς σαν αυτόν στο Ιλιον γιατί παλεύει για μια Αυτοδιοίκηση που θα παρέχει δωρεάν υπηρεσίες, κάτι που σημαίνει ότι θα απαγορεύεται η εμπορευματοποίηση. Και μόνο μια διεκδικητική Αυτοδιοίκηση μπορεί να βοηθεί το λαό να διεκδικήσει τα δικαιώματά του».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ