Παρασκευή 6 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ Αγωνιστικών Συνδυασμών

-- Στις 7 μ.μ. στο 4ο Διαμέρισμα του Δήμου της Αθήνας, στην πλατεία Αγίου Μελετίου, σε συγκέντρωση της «Συμπαράταξης για την Αθήνα», θα μιλήσουν ο Σπύρος Χαλβατζής και ο Γιώργος Μαυρίκος.

-- Στις 10.30 π.μ., ο Γ. Μαυρίκος και ο Χάρης Χουρδάκης θα περιοδεύσουν στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών, στην Καλλιθέα (πλατεία Δαβάκη).

-- Στις 11.30 π.μ. ο Σπ. Χαλβατζής θα περιοδεύσει στην κατασκευαστική εταιρεία απορριμματοφόρων «Α. ΚΑΟΥΣΗΣ ΑΕ» (Ιερά Οδός 162).

-- Στις 10.30 π.μ. ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, υποψήφιος νομάρχης Πειραιά, θα περιοδεύσει στη Σαλαμίνα.

-- Στις 7 μ.μ. η Ελπίδα Παντελάκη θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην Αγία Σοφία (Πεζόδρομος Παλαμηδίου).

-- Ο υποψήφιος νομάρχης Θεσσαλονίκης, Γιάννης Ζιώγας, θα περιοδεύσει στις 9 π.μ. στην ΕΛΒΟ. Στις 12 το μεσημέρι στο κεντρικό κατάστημα του ΙΚΑ στην Αριστοτέλους. Στις 6 μ.μ. στην αγορά της Πολίχνης.

-- Στις 9 π.μ. ο Κώστας Μαρκέτης, υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος με τη ΝΑΣ, θα περιοδεύσει στο Λογιστήριο του «Βασιλόπουλου» στην περιοχή του Γέρακα Αττικής (Λεωφ. Σπάτων 81).

-- Η Οργάνωση Σπουδάζουσας Αθήνας της ΚΝΕ θα διοργανώσει στις 11 μ.μ. λαϊκό γλέντι με υποψήφιους της ΝΑΣ, στη μουσική σκηνή «ΣΥΡΜΟΣ». Εκ μέρους της ΝΑΣ θα απευθύνει χαιρετισμό ο Κώστας Μαρκέτης.

-- Στις 7.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία του Χαλανδρίου θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση του συνδυασμού «Αγωνιστική Πορεία». Θα μιλήσει η υποψήφια δήμαρχος Χαλανδρίου, Λούλα Καρατζά, και ο Αντώνης Βούλγαρης, από τη ΝΑΣ.

-- Στις 8 μ.μ. στην οδό Θουκυδίδου στο Κάτω Καλαμάκι του Αλίμου στη συγκέντρωση της «Αγωνιστικής Δημοκρατικής Ενότητας» θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος, Χρήστος Δουρίδας, και θα χαιρετίσει από τη ΝΑΣ ο Κώστας Σμπόνιας.

-- Στις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία του Υμηττού, σε συγκέντρωση της «Δημοτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης Υμηττού», θα μιλήσει ο Σπύρος Μπότσης, υποψήφιος δήμαρχος, και θα χαιρετίσει από τη ΝΑΣ η Ιουλία Καλαμπαλίκη.

-- Στις 8 μ.μ. στην πλατεία Γαρδένιας στο Δήμο Ζωγράφου, θα μιλήσει στη συγκέντρωση της «Δημοτικής Πρωτοβουλίας Ζωγράφου» ο υποψήφιος δήμαρχος, Νίκος Παπακωνσταντίνου.

-- Στις 8 μ.μ. θα γίνει η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΑΣ Ζακύνθου και της ΔΑΣ Ζακύνθου, έξω από το εκλογικό κέντρο (Δημητρίου και Στεφάνου 8). Θα μιλήσουν ο Τάκης Κεφαλληνός, υποψήφιος νομάρχης, και ο Γιάννης Κορφιάτης, υποψήφιος δήμαρχος.

-- Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΑΣ Κορινθίας και της «Αγωνιστικής Δημοτικής Κίνησης» Κορίνθου θα πραγματοποιηθεί στις 8 μ.μ., στα Περιβολάκια, στην Κόρινθο. Θα μιλήσουν η Ειρήνη Ακαρέπη, υποψήφια νομάρχης, και ο Τάκης Αλωνιστιώτης, υποψήφιος δήμαρχος.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ