Πέμπτη 5 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ
Ψηφίστε δοκιμασμένους αγωνιστές που δε βάζουν το χέρι τους στο «μέλι»

Στη Νίκαια περιόδευσε χτες η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Καθ' όλη τη διάρκεια της περιοδείας, την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ συνόδευσαν ο δήμαρχος και νυν υποψήφιος με τη «Δημοκρατική Ενότητα», Στέλιος Μπενετάτος, ο υποψήφιος νομάρχης Πειραιά με τη ΝΑΣ Γιάννης Μανουσογιαννάκης, ο γραμματέας της ΚΟΠ Νίκος Σοφιανός και η Βέρα Νικολαΐδου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Μετά από την επίσκεψή της στο αθλητικό κέντρο του δήμου «Ο Πλάτων» και στο Νυχτερινό Γυμνάσιο και Λύκειο της πόλης, έφθασε στην κεντρική πλατεία της Νίκαιας στον Αγ. Νικόλαο, όπου στο μεγάλο εκλογικό κέντρο της «Δημοκρατικής Ενότητας», που δεσπόζει στο κέντρο της, είχε ήδη μαζευτεί μεγάλο πλήθος κόσμου, αν και δεν προγραμματιζόταν συγκέντρωση, αλλά συνάντηση με τους υποψήφιους της Κίνησης.

Μιλώντας στους συγκεντρωμένους, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ τόνισε μεταξύ άλλων:

«Ο δήμαρχος και ο νομάρχης, γυναίκα ή άνδρας, πρέπει να έχει κότσια να τα βάλει όχι μόνο με την κεντρική εξουσία, που έτσι κι αλλιώς αποστραγγίζει χρηματοδοτικά την Τοπική Αυτοδιοίκηση και της αναθέτει αντιλαϊκή πολιτική, μα και με τα επιχειρηματικά συμφέροντα. Με τις μεγάλες εταιρείες που σήμερα πέφτουν κυριολεκτικά πάνω σ' όλη την Αττική στα φιλέτα του Πειραιά, της Νίκαιας, παντού, σε όλους τους τομείς. Θέλουν δημάρχους και νομάρχες υποχείριά τους για να εκτελούν έργα των δικών τους ενδιαφερόντων και με κόστος σε βάρος του λαού.

Το ΚΚΕ μαζί με το ΔΗΚΚΙ, την Κομμουνιστική Ανανέωση, την Παρέμβαση Αριστερών Πολιτών δεν είναι ότι στηρίζουν απλά κομμουνιστές, αριστερούς, ριζοσπάστες. Υποστηρίζουμε και ανθρώπους δοκιμασμένους ότι αντέχουν την πίεση της κεντρικής εξουσίας και των επιχειρηματιών. Ανθρώπους οι οποίοι κλείνουν αυτιά, μάτια, μπροστά στη μίζα. Δε βάζουν το χέρι τους στο "μέλι". Που μπορούν να χτυπήσουν τη γροθιά για τα συμφέροντα των εργαζομένων».

Πρόσθεσε ότι «είναι εγγύηση ο Μπενετάτος» κι ο ίδιος με το ήθος και τις πράξεις του και βέβαια οι δυνάμεις που τον στηρίζουν. «Περιμένουμε να λυθεί το ζήτημα από την πρώτη Κυριακή» σημείωσε μέσα σε καταιγισμό χειροκροτημάτων «κι αυτό θα εξαρτηθεί από τη δουλιά όλων»!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ