Σάββατο 30 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στις εκλογές ψηφίζουμε με κριτήριο όλα τα προβλήματα

Με τους εργαζόμενους της «Ιντρακόμ» στην Πάτρα συζήτησε χτες η Αλέκα Παπαρήγα

Με τους εργαζόμενους στην «Ιντρακόμ»
Με τους εργαζόμενους στην «Ιντρακόμ»
«Οι εργαζόμενοι πρέπει να χρησιμοποιήσουν το όπλο της ψήφου με βάση τα συνολικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν εξαιτίας των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Αν δεν το χρησιμοποιήσουν σωστά, τότε η ψήφος δεν είναι μόνο ότι θα πάει απλά χαμένη, αλλά, το κυριότερο, θα αποτελεί ζημιά».

Τα παραπάνω σημείωσε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας χτες το πρωί στους εργαζόμενους της «Ιντρακόμ» στην Πάτρα, συνοδευόμενη από τον Θεόδωρο Τζιαντζή, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, τον Μάκη Μαΐλη μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, την Λουίζα Ράζου, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέα της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου, Κεφαλονιάς και Ζακύνθου, τον Διονύση Αρβανιτάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέα της ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ.

Μετά το πέρας της ομιλίας, οι συγκεντρωμένοι είχαν την ευκαιρία να καταθέσουν ερωτήματα και να αναπτύξουν διάλογο με την Αλ. Παπαρήγα. «Τα βασικά προβλήματα του εργαζόμενου είναι αυτά της δουλιάς του και αυτά που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά του. Το λέω αυτό γιατί τον τελευταίο καιρό μπροστά στις δημοτικές εκλογές γίνεται κάτι το οποίο το θεωρώ κοροϊδία. Θα έχετε προσέξει το εξής: Γίνονται κάποιες δημοσκοπήσεις και ρωτάνε τους ανθρώπους, τι λες για το κυκλοφοριακό, για τα σκουπίδια, για την καθαριότητα, για την ασφάλεια και την αστυνόμευση. Είναι προβλήματα αυτά; Σαφώς είναι. Ομως είναι σαν να λες στον κόσμο ξέχνα όλα τ' άλλα, ξέχνα αν έχεις δουλιά, ξέχνα την υγεία, την παιδεία, την πρόνοια, ξέχνα την αντιλαϊκή πολιτική και ότι η ΤΑ είναι μόνο γι' αυτά. Είναι ψέμα».

«Ο άνθρωπος είναι ολοκληρωμένο ον - συνέχισε η Αλ. Παπαρήγα - και έχει συνολικές ανάγκες και δεν μπορεί να τα χωρίζουμε, άλλο η δουλιά άλλο το σπίτι. Οπως αυτό που λένε οι αστοί, όταν είσαι στη δουλιά να μη σκέφτεσαι τα προβλήματα του σπιτιού, όταν πας στο σπίτι, όμως, να σκέφτεσαι τα προβλήματα της δουλιάς. Ο άνθρωπος, λοιπόν, έχει συνολικές ανάγκες, η ζωή είναι ενιαία είτε είναι στη δουλιά, είτε είναι στον τόπο κατοικίας και επιπλέον η ΤΑ έχει πάρει αρμοδιότητες, οι οποίες αφορούν πολύ περισσότερα προβλήματα από το κυκλοφοριακό, την ασφάλεια, τα σκουπίδια και την αποχέτευση. Αρα στις τοπικές εκλογές πρέπει να μπαίνουν όλα. Γι' αυτό μας βλέπετε σήμερα εδώ και κάνουμε συζήτηση μέσα σε ένα εργοστάσιο, ακριβώς για να δείξουμε ότι τα προβλήματα είναι ενιαία».

Νωρίτερα, η Αλ. Παπαρήγα, μαζί με την αντιπροσωπεία του Κόμματος, είχε συνάντηση με τον διευθυντή της επιχείρησης κ. Μπατιστάτο, με τον οποίο συζήτησαν θέματα, μεταξύ άλλων, που αφορούν τον κλάδο των τηλεπικοινωνιών και την ανάπτυξη που αυτός έχει τόσο στη χώρα όσο και διεθνώς.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ