Πέμπτη 28 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
«Αν αγανακτείτε από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, δείξτε το στην κάλπη»

«Παίρνετε έναν καλό μισθό και ζείτε με αξιοπρέπεια. Ομως αν είστε ευχαριστημένοι από αυτή την πολιτική, από τη σημερινή κατάσταση που βιώνετε, από το πλιάτσικο στο λιμάνι, από την μπόχα που αναδύει ο πόλεμος της μίζας, από τη φορομπηξία, από το πώς μεγαλώνουν τα παιδιά σας, τότε να ψηφίσετε τους υποψήφιους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Αν αγανακτείτε, τότε δείξτε το και στην κάλπη, με ψήφο υπέρ των δυνάμεων που μπορούν να αντισταθούν, που μπορούν να οργανώσουν τον συλλογικό αγώνα για την ανατροπή αυτής της κατάστασης. Είναι ευκαιρία να κάνετε το βήμα»!

Καθαρά και σταράτα η Ελπίδα Παντελάκη, υποψήφια δήμαρχος Πειραιά με τη δημοτική Κίνηση «Πειραιάς Αναγέννηση», έθεσε απέναντι στις ευθύνες τους, τους υπαλλήλους του Ε΄ Τελωνείου και του Γ΄ Τελωνείου και τους υπαλλήλους του ΟΛΠ, κατά τη διάρκεια της χτεσινής περιοδείας της σ' αυτούς τους εργασιακούς χώρους. Πρόκειται για τους εργαζόμενους οι οποίοι έχουν χαρακτηριστεί τόσο από τις κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ως «ρετιρέ».

Η Ελ. Παντελάκη συνομίλησε εργαζόμενο τον εργαζόμενο περνώντας από κάθε γκισέ και γραφείο, ενώ στο Γ΄ Τελωνείο έγινε και συγκέντρωση. «Μπορεί ορισμένοι από εμάς να παίρνουμε πολύ καλούς μισθούς, ανέφερε μία εργαζόμενη του Ε΄ Τελωνείου, όμως ξέρουμε ότι με τα περί "ρετιρέ" προσπαθούν να πλήξουν τις κατακτήσεις μας. Θέλουν να διασπάσουν τους συνδετικούς κρίκους μεταξύ των εργαζομένων και να μας εξισώσουν όλους προς τα κάτω και όχι προς τα πάνω». «Η αντιλαϊκή πολιτική μας θίγει όλους - απάντησε η Ελ. Παντελάκη. Μετά τις εκλογές έρχονται νέα αντιασφαλιστικά μέτρα εναντίον των γυναικών. Θα πάρουν συνολικά ακόμα σκληρότερα αντεργατικά μέτρα με την αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης. Για σκεφτείτε το αποτέλεσμα των εκλογών να μην είναι αυτό που περιμένουν; Τι δυναμική θα αναπτυχθεί;».

Απαντώντας σε ερώτηση για τον «πόλεμο» της μίζας και τη σκανδαλολογία επισήμανε: «Τα σκάνδαλα, τις μίζες και τις ρεμούλες τα γεννά η αντιλαϊκή πολιτική. Σκάνδαλο είναι η ίδια η αντιλαϊκή πολιτική των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και του συνενόχου τους, του ΣΥΝ. Δεν είναι σκάνδαλο δηλαδή ότι το λιμάνι τεμαχίζεται και παραδίδεται σε τρεις ναυτιλιακές μεταφορικές εταιρείες που θα επιβάλουν εδώ μέσα και σε βάρος σας τους δικούς τους νόμους, δεν είναι σκάνδαλο οι συμπράξεις των δήμων με τους επιχειρηματίες και το πλιάτσικο που ετοιμάζεται στις πλάτες μας; Θα τους επιβραβεύσουμε ή θα τους μαυρίσουμε;».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
«Είναι όλοι δοκιμασμένοι και ως κυβέρνηση και ως αντιπολίτευση»(2015-01-14 00:00:00.0)
Αθωώνουν το σύστημα, στοχοποιούν το λαϊκό κίνημα(2011-01-30 00:00:00.0)
Επικίνδυνη κατασκευή ειδήσεων(2008-06-26 00:00:00.0)
Λιμάνια στην υπηρεσία του λαού(2007-10-31 00:00:00.0)
Συνελήφθη ο δήμαρχος Ζακύνθου(2007-09-11 00:00:00.0)
Στο απυρόβλητο ο ένοχος της λεηλασίας των Ταμείων(2007-06-07 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ