Σάββατο 8 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
Περιοδείες και συγκεντρώσεις

Τη Δευτέρα 10 Ιούλη:

-- Ο Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος υπερνομάρχης Αθηνών - Πειραιά με τη ΝΑΣ, θα περιοδεύσει στην πιάτσα των οικοδόμων (πλ. Εθνικής Αντίστασης), στις 5.30 π.μ.

-- Συγκέντρωση της «Δημοτικής Ενότητας Χολαργού» με θέμα: «Παιδεία, νεολαία και Τοπική Αυτοδιοίκηση», στην πλ. Παλαμά, στις 8.30 μ.μ. Θα μιλήσουν, ο Δημήτρης Λαζαρίδης, υποψήφιος δήμαρχος Χολαργού και η Κυριακή Καμαρινού, υποψήφια νομαρχιακή σύμβουλος της ΝΑΣ.

-- Συγκέντρωση της «Δημοτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας» Νέας Ερυθραίας καλεί σε συγκέντρωση με θέμα: «Οι αντιδραστικές εξελίξεις στην Παιδεία και οι Νομαρχιακές και Δημοτικές εκλογές», στο ανοιχτό θέατρο Νέας Ερυθραίας, στις 7.30 μ.μ. Θα μιλήσουν, ο Στέλιος Μαξούρης, υποψήφιος δήμαρχος Νέας Ερυθραίας και ο Κώστας Σμπόνιας, υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ.

-- Συγκέντρωση της «Προοδευτικής Κίνησης Δραπετσώνας», στις 8 μ.μ. στην Πλατ. Εθνικής Αντίστασης (απέναντι από το Δημαρχείο). Θα μιλήσουν ο Νίκος Μπεάζογλου, υποψήφιος δήμαρχος Δραπετσώνας και ο Μιχάλης Νουφαρίτσης υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ.

-- Συγκέντρωση της «Δημοκρατικής Ενότητας Νίκαιας» και της ΝΑΣ, στις 9 μ.μ. στο Δημαρχείο Νίκαιας με θέμα: «Οι ΕΒΕ και τα προβλήματά τους μπροστά στις Τοπικές Εκλογές». Θα μιλήσουν ο Στέλιος Μπενετάτος δήμαρχος Νίκαιας και ο Παντελής Αντωνιάδης υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ.

Την Τρίτη 11 Ιούλη:

-- Συγκέντρωση της «Δημοκρατικής Ενότητας Νίκαιας» και της ΝΑΣ, στις 8 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας με θέμα «Οι γυναίκες και τα προβλήματά τους μπροστά στις Τοπικές Εκλογές». Θα μιλήσουν ο Στέλιος Μπενετάτος δήμαρχος Νίκαιας και η Κάτια Κρόκου υποψήφια νομαρχιακή σύμβουλος της ΝΑΣ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ