Τρίτη 20 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
«Να αντισταθούμε»

Ο Βασίλης Χρηστάκης, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Φίλων της Θεραπευτική Κοινότητας «Στροφή», υπογράμμισε πως «είναι σημαντικό σε καιρούς που η σήψη και η παρακμή σε αξίες, η εμπορευματοποίηση και το αλόγιστο κέρδος έχουν εισβάλλει με κάθε τρόπο στη ζωή μας, να υπάρχουν δυνάμεις που αντιστέκονται με συναίσθημα, με ευθύνη ενάντια σε κάθε είδους εξάρτηση». Τόνισε, επίσης, πως «όσοι περισσότεροι μαζευτούμε σε αυτόν τον αγώνα, τόσο η ζωή μας θα αποκτά νόημα».

Η Σοφία Τσιλιγιάννη, ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Γονέων και Φίλων της Θεραπευτικής Κοινότητας «18 Ανω», προέβαλε την ανάγκη να καλεστεί όλος ο κόσμος, να τρέξει, να ξεσηκωθεί ενάντια στη μάστιγα των ναρκωτικών.

Μετά πήρε το λόγο η Σταυρούλα Σταθοπούλου από το Σύλλογο Γονέων και Φίλων της Θεραπευτικής Κοινότητας «Ιθάκη», η οποία ανέφερε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της πολιτικής της κυβέρνησης στο θέμα αυτό. Οπως είπε, τον περασμένο μήνα ζητήθηκε από την υπουργό Παιδείας, τα παιδιά που βρίσκονται σε επανένταξη να σπουδάζουν στο χώρο όπου επανεντάσσονται. Η απάντηση της υπουργού - όπως περιέγραψε - ήταν αρνητική με πρόσχημα πως ένα τέτοιο γεγονός μπορεί να ενταχθεί στο πλαίσιο της διαπλοκής στο θέμα των μεταγραφών.

«Επιβάλλεται να βγούμε στους δρόμους, να υπερψηφίσουμε τα ψηφοδέλτια της ΝΑΣ, να μπορέσουμε να έχουμε ανθρώπους στο πλευρό μας», τόνισε η Βάσω Μελέτη εκ μέρους του Συλλόγου Οικογένειας του «18 Ανω». Ενώ ο Ανδριανός Μπούκουρης, μέλος του Συλλόγου Οικογένειας «Διάβαση», εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη ΝΑΣ που μπορεί και σηκώνει το μπόι της απέναντι σε ένα τέτοιο πρόβλημα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ