Τρίτη 16 Μάη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκθεση επίπλων «η Κουμουνδούρου»

Το Σάββατο στη συνεδρίαση της ΚΠΕ του ΣΥΝ, όπου μίλησαν και για τις επερχόμενες εκλογές, ο Αλαβάνος ξαναπεριέγραψε τη γνωστή ερμαφρόδιτη θέση του ΣΥΝ, που θέλει μαζί με το ΠΑΣΟΚ, π.χ., Λειβαδιά, αλλά χώρια στον Πειραιά.

Το στέλεχος Τσακαλώτος σκωπτικά σκιαγράφησε την κατάσταση ότι υπάρχουν διάφοροι δικοί μας δημοτικοί άρχοντες που συζητάνε και με εμάς - καλοσύνη τους! - συζητάνε με το ΠΑΣΟΚ, συζητάνε και με άλλους παράγοντες, μήπως ξαναβγούν δήμαρχοι. Κατήγγειλε δε και τη γραφειοκρατία στο κόμμα με στελέχη στην Κουμουνδούρου που δεν ξεχωρίζουν από τα έπιπλα!

Διάφοροι τα έβαλαν με τους «συμμάχους» τους στον ΣΥΡΙΖΑ. Στελέχη του κόμματος από το Χαλάνδρι αμφισβήτησαν τον εκεί χρισμένο υποψήφιο - μετά από αδιαφανείς συνεννοήσεις του με ορισμένους παράγοντες του ΠΑΣΟΚ - τον οποίο υποψήφιο υποστηρίζει η ηγεσία του ΣΥΝ. Ανάλογα προβλήματα αντιμετωπίζουν και στην Πάτρα.

Κι ο Μ. Τρεμόπουλος με «επείγον» υπόμνημά του απεύθυνε «ύστατη έκκληση» να τον ξαναπροτείνουν για νομάρχη Θεσσαλονίκης. Οτι, αν και δεν είναι του κόμματος, δεν τους έχει δημιουργήσει προβλήματα, ότι δέχεται να κάτσει νομαρχιακός σύμβουλος μέχρι που «με το θεσμό της εναλλαγής» να τοποθετήσουν εκεί κομματικό στέλεχος κι ότι αν τα «σπάσουν» υπάρχει «πιθανότητα να μην βγει κανείς από τα ενδεχόμενα δυο διαφορετικά ψηφοδέλτια». Ωραίος ο συνδυασμός παρακαλετού και υπαινισσόμενης απειλής. Τελικά, τον «έριξαν».

Τέλος πάντων, όλα ίδια κυλούν στην «παιδική χαρά» της Κουμουνδούρου.


Μπ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ