Τετάρτη 22 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Προσκλητήριο για πλιάτσικο

«Πυλώνα της Υγείας» χαρακτήρισε τον ιδιωτικό τομέα ο υφυπουργός Υγείας Θ. Γιαννόπουλος, μιλώντας στο 9ο Συνέδριο του «Rich clab» - του μεγαλύτερου δικτύου ασφαλιστικών πρακτόρων στην Ελλάδα και στην Κύπρο - που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων.

Κι αυτός ο χαρακτηρισμός έρχεται, για μια ακόμα φορά, να επιβεβαιώσει την κυβερνητική απόφαση για ολόπλευρη στήριξη των επιχειρηματιών που εισβάλλουν στο χώρο της Υγείας για να κερδοσκοπήσουν σε βάρος των ασθενών και των ασφαλιστικών Ταμείων τους. Ταυτόχρονα, στην πρόθεση της κυβέρνησης είναι και η παραπέρα υποβάθμιση της Κοινωνικής Ασφάλισης ώστε ν' ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για τη μαζική «εισβολή» και την «κατάληψη» του δημόσιου συστήματος Υγείας από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες.

Αναπτύσσοντας στο συνέδριο το θέμα «Ιδιωτική Ασφάλιση και Εθνικό Σύστημα Υγείας», ο Θ. Γιαννόπουλος ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι μπορεί για τη στήριξη της ιδιωτικής ασφάλισης, λέγοντας ότι οι ασφαλιστές μπορούν να βοηθήσουν τον πολίτη στις υπηρεσίες Υγείας, καλύπτοντας «με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» τις... αγωνίες και τις ανάγκες του. Κανονικό προσκλητήριο για πλιάτσικο δηλαδή σε ό,τι έχει απομείνει από το δημόσιο τομέα της Υγείας και της Κοινωνικής Ασφάλισης...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ