Κυριακή 19 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
... «δεν περνούν» στο ΚΚΕ

Είναι, λοιπόν, πασιφανές ότι το ΚΚΕ «δεν τσιμπάει» στην «παγίδα» που πάει να στήσει η ΝΔ στην Καρδίτσα, με στόχο να «θολώσει τα νερά», όχι μόνο στην περιοχή, αλλά σε ολόκληρη τη χώρα. Και δεν πρόκειται να επιτρέψει στο κυβερνών κόμμα, ούτε και στο ΠΑΣΟΚ, να προχωρήσουν σε «προεκλογικά κόλπα», επιχειρώντας να κρύψουν την πολιτική άβυσσο, που χωρίζει αυτά τα κόμματα από το ΚΚΕ, να παρουσιάσουν φιλολαϊκό προσωπείο και να υποκλέψουν την ψήφο των λαϊκών στρωμάτων στις τοπικές εκλογές.

Είναι ξεκάθαρη η θέση του ΚΚΕ ότι δε συνεργάζεται με τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΝ πουθενά, ούτε άμεσα, ούτε έμμεσα. Και η διακήρυξή του ότι στα ριζοσπαστικά ψηφοδέλτια, που θα στηρίξει, θέση έχουν όσοι αντιτίθενται στην αντιλαϊκή πολιτική, σημαίνει ότι σ' αυτά τα ψηφοδέλτια δεν πρόκειται να βρουν θέση στελέχη της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΝ, που συμφωνούν κι αποδέχονται αυτήν την πολιτική.

Ας το καταλάβουν, επιτέλους, οι πολιτικοί «μπαγαπόντηδες» της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ότι στο ΚΚΕ «δεν περνούν τα κόλπα τους» κι ας αλλάξουν τακτική...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ