Τετάρτη 15 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εμπαιγμός

Το θράσος τους ξεπερνά κάθε όριο. Προσπαθούν να κρύψουν το έγκλημα, που χρόνια τώρα διαπράττουν οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ σε βάρος του λαού του Εβρου και ανακαλύπτουν αλλού τους ενόχους. Ετσι, η κυβέρνηση δείχνει τους Βούλγαρους ως υπεύθυνους για τις πλημμύρες στον Εβρο, αν και διαθέτουν 5 φράγματα, που - ευτυχώς - δημιουργήθηκαν στη σοσιαλιστική Βουλγαρία.

Με δηλώσεις τους, τόσο ο ΥΠΕΣΔΑ Π. Παυλόπουλος, όσο και ο ΥΜΑΘ Γ. Καλαντζής, απέδωσαν τη διαιώνιση του προβλήματος στις ανεπαρκείς υποδομές της Βουλγαρίας, που δεν καταφέρνουν να συγκρατούν το μεγάλο όγκο υδάτων και έτσι διοχετεύεται στη χώρα μας. Μάλιστα, ο υπουργός Μακεδονίας - Θράκης Γ. Καλαντζής σημειώνει με έμφαση και την ανάγκη αξιοποίησης ευρωπαϊκών προγραμμάτων, προκειμένου «οι γειτονικές χώρες, ιδιαίτερα η Βουλγαρία, να χρηματοδοτηθούν για την κατασκευή σύγχρονων αντιπλημμυρικών έργων».

Τολμούν, λοιπόν, να μιλούν, ενώ δεκαετίες τώρα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εναλλάσσονται στην εξουσία, εξαγγέλλουν έργα, αλλά δεν κάνουν τίποτε ουσιαστικό για να διασφαλίσουν την αντιπλημμυρική θωράκιση του Εβρου. Μόνο μπαζώματα στα αναχώματα...


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ