Κυριακή 29 Γενάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Αντιπολιτευτικές ... πονηριές

Εσείς τι συμπέρασμα βγάζετε από την παρακάτω δήλωση της υπεύθυνης του Τομέα Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Πολιτικής Καταναλωτών, του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Αννας Διαμαντοπούλου, σχετικά με την αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ:

«Ενώ ο χιονιάς παγώνει τον κρατικό μηχανισμό και τον οικογενειακό προϋπολογισμό... η ΔΕΗ ανακοινώνει αύξηση στα τιμολόγια, ο αρμόδιος υπουργός τη μεταθέτει σε μελλοντικό χρόνο, και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κλείνει το θέμα. Δυστυχώς, τον λογαριασμό από την έλλειψη πολιτικής και συντονισμού της κυβέρνησης, τον πληρώνει και πάλι ο πολίτης».

Τι λέτε, είναι υπέρ ή κατά της επιβολής νέων αυξήσεων στα τιμολόγια της ΔΕΗ η κ. Διαμαντοπούλου και το ΠΑΣΟΚ; Σίγουρα, πάντως, είναι υπέρ της πολιτικής «απελευθέρωσης» της ηλεκτρικής ενέργειας και της συμμετοχής κεφαλαιοκρατών στην παραγωγή και πώληση ηλεκτρικού ρεύματος. Σίγουρα, είναι υπέρ της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ και της λειτουργίας της επιχείρησης, σύμφωνα με τους κανόνες της αγοράς, του επιχειρηματικού ανταγωνισμού, του κυνηγητού των κερδών, κλπ. Με άλλα λόγια, είναι υπέρ της πολιτικής, που οδηγεί - εκτός των άλλων - και σε σοβαρές ανατιμήσεις του ηλεκτρικού ρεύματος. Αλλωστε, αυτήν την πολιτική εφάρμοσαν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και τώρα η νυν της ΝΔ την προχωράει ακόμη παραπέρα.

Αυτά, για να καταλάβετε καλύτερα γιατί η κ. Διαμαντοπούλου μιλά για «έλλειψη πολιτικής και συντονισμού της κυβέρνησης» και πού πραγματικά στοχεύει...


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ